2017 yılı Teknik Destek Programı Mayıs-Haziran dönemi sonuçları açıklandı

2017 Yılı Teknik Destek Programı Mayıs-Haziran dönemi başvuruları değerlendirme sürecinin Kalkınma Ajansları Proje ve Faaliyet Destekleme Yönetmeliği hükümleri uyarınca tamamlanarak, teknik destek almaya hak kazanan projeler belirlendi.Mayıs-Haziran...

2017 Yılı Teknik Destek Programı Mayıs-Haziran dönemi başvuruları değerlendirme sürecinin Kalkınma Ajansları Proje ve Faaliyet Destekleme Yönetmeliği hükümleri uyarınca tamamlanarak, teknik destek almaya hak kazanan projeler belirlendi.

Mayıs-Haziran dönemine toplam 4 başvuru yapıldı. Değerlendirme sürecinin ilk aşaması olan ön inceleme sürecinde, projelerin idari kontrol ve uygunluk kontrolleri yapılıp, 4 başvuru ön incelemede uygun bulunup teknik ve mali değerlendirme aşamasına geçti.

Teknik Destek başvurularından toplam 70 ve üzerinde puan alanlar başarılı projeler olarak kabul edildi. Değerlendirme sonuçlarına göre, başarılı olan toplam 3 proje listede yer aldı.

2017 Yılı 3. Dönem Teknik Destek Başarılı Başvurular Listesinde, “Ahıska Türkleri Ortaokul ve Lise Öğrencilerinin Türkçe Akademik Dil Becerilerinin Arttırılması Eğitimi-Üzümlü İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Kamu Hizmetlerinde Kalitenin Artırılması-Erzincan Valiliği, STEM Öğretmenleri Geleceğe Hazırlanıyor Eğitimi-Bayburt İl Milli Eğitim Müdürlüğü” yer aldı.KUDAKA’dan yapılan açıklamada “Başvuru sahiplerinin başarılı teknik destek başvurularının Ajansın internet adresinde yayınlandığı 17 Temmuz 2017 tarihinden itibaren en geç on (10) iş günü içinde sözleşmeyi imzalamak üzere Ajansımıza müracaat etmeleri gerekmektedir” ifadelerine yer verildi.

Bakmadan Geçme