20'nci Guzhen Aydınlatma Fuarı için ön kayıtlar açıldı

China International Lighting Fair (Guzhen) (Uluslararası Çin Guzhen Aydınlatma Fuarı) 22-26 Ekim tarihleri arasında Zhongshan, Guangdong Bölgesinin aydınlatma başkenti olduğu belirtilen olan Guzhen Convention and Exhibition Center'da (Guzhen Kongre ve Fuar Merkezi) gerçekleşecek. Fuar için ön kayıtlar açıldı.

China International Lighting Fair (Guzhen) (Uluslararası Çin Guzhen Aydınlatma Fuarı) 22-26 Ekim tarihleri arasında Zhongshan, Guangdong Bölgesinin aydınlatma başkenti olduğu belirtilen olan Guzhen Convention and Exhibition Center’da (Guzhen Kongre ve Fuar Merkezi) gerçekleşecek. Fuar için ön kayıtlar açıldı.

22-26 Ekim tarihleri arasında Guzhen Kongre ve Fuar Merkezi’nde gerçekleşecek fuarın, 800 yüksek kalitede şirket ve tedarikçinin katılımıyla toplanacağı, dünya çapında 100’den fazla ülkede ve bölgedeki profesyonel alıcılara kapsamlı ticari, iletişim ve değişim platformu sağlayacağı bildirildi.

Yapılan açıklamada, Çin’in büyük profesyonel aydınlatma üretim merkezi ve toptan satış pazarı olan uzmanlaşmış dünya pazarı niteliğindeki Guzhen, 2016 yılında 19,02 milyar Renminbi (RMB) değerinde brüt üretim değeri elde ettiği ve bu rakam, yerli aydınlatma pazarının yüzde 70’ini ve ürünlerinin 130’dan fazla ülkede ve bölgede satışını temsil ettiği söylendi.Fuarda hammaddeler, makine ve ekipman, aydınlatma aksesuarları ve bileşenleri de içeren üretimlerden dekoratif aydınlatma, ev aydınlatması, ticari aydınlatma, LED aydınlatma teknolojisi gibi nihai ürünlerin sergileneceği ifade edildi. Fuarın web sitesinden ön kayıtların açıldığı duyuruldu.

Bakmadan Geçme