8 Mart Dünya kadınlar gününü kutladılar

Engelsiz Eğitim Çalışanları Sendikası 8 Mart Dünya Kadınlar Gününde sendikaya üye olan kadın arkadaşlarını unutmadı.

Engelsiz Eğitim Çalışanları Sendikası 8 Mart Dünya Kadınlar Gününde sendikaya üye olan kadın arkadaşlarını unutmadı. İl temsilcisi Nurettin Kaplan kadın arkadaşlarını şu sözlerle kutladı, "Kadının gücünün farkındayız. Kadınların bütün kamu kuruluşlarında sayılarının artmasından yanayız. Sendika olarak bütün kadın çalışanların her konuda yanındayız. Kadın isterse bir eliyle beşik sallarken diğer eliyle dünyayı sallayabilir. Ben kadının her şeyi kusursuz yapabileceği inancındayım. Kadının adının artık şiddet, istismar, zorlama ileduyulmasını istemiyoruz. Bir toplumun gelişmişliği kadına verdiği değerle ölçülür. Yaşamın her yerinde kadın var ve iyi ki var. Dünya kadınlar gününüz kutlu olsun." İl temsilcisi Nurettin Kaplan'ın konuşması üyelerin beğenini topladı.


Sendikamız 13 Haziran 2018'de Ankara Valiliği'ne yapmış olduğu yazılı müracaatı ile kuruluş evraklarını teslim ederek faaliyet belgesini almış ve Tüzel kişiliğini kazanarak, ENGELSİZ EĞİTİM-SEN ( ENGELSİZ EĞİTİM ÇALIŞANLARI SENDİKASI) adı altında eğitim, öğretim ve bilim hizmetleri iş kolunda faaliyete başlamıştır. Amacı , engelli, engelsiz tüm eğitim çalışanlarını tek çatı altında toplamaktır. 
Engelsiz Eğitim-Sen olarak engelli engelsiz tüm eğitim çalışanlarına çalışma ve sosyal hayata katılarak toplumsal yaşamdaki engelleri birlikte aşmaktır.
Engelsiz Eğitim Çalışanları Sendikası olarak vizyonumuz engelli engelsiz tüm eğitim çalışanlarına iş yaşamlarında karşılaştıkları sorunlara çözüm üreterek sosyal haklarına katkı sağlayan ve eğitim düzeylerini yükseltmeyi hedefleyen bir sendika olmaktır.
Engelsiz Eğitim Çalışanları Sendikası MALATYA İl Temsilciliğince ilk hedefimiz büyümektir. sendikamız büyüdükçe engellerin azalacağını biliyoruz. Yaşamda ki tüm engelleri aşmak için varız.

Bakmadan Geçme