85.Kuruluş Yıl Dönümü'de İftar Yemeğinde Buluştu

Malatya Havalimanı çalışanları DHMİ Malatya Havalimanı Müdürlüğünce düzenlenen iftar yemeğinde bir araya geldi.

Eşli olarak düzenlenen iftar programında Havalimanında çalışan tüm DHMİ ve Hizmet Satın Alma Teknik, Temizlik, Güvenlik Personeli ile diğer kurumların ve paydaşların yöneticileri  bu anlamlı yemekte buluşarak birlik ve beraberlik mesajı verdiler.
Ev sahibi olarak gece de  konuşma yapan Havalimanı Müdürü Yücel Besim ALADAĞ DHMİ Genel Müdürü Funda OCAK' ın çalışanlara gönderdiği selam ve sevgi mesajını iletti.
 ALADAĞ DHMİ'nin "Daha büyük proje ve hizmetlerle geleceğe yolculuğumuz devam ediyor" sloganı ile çalışmalarına devam ettiğini belirterek, elbirliği ve çok çalışarak 85 yıllık bir marka olunduğu hususlarına değindi. Gelinen noktada tüm çalışanların emeği olduğunu belirterek çalışanların İlimiz ve Ülkemiz için gösterdikleri çalışma heyecanını hiç yitirmemeleri isteğini iletti.
ALADAĞ konuşmasında böylesine güzel bir ekiple çalışmaktan duyduğu memnuniyeti de dile getirerek, 2017 yılında Malatya Havalimanını 886.412 yolcunun kullandığını, birlik ve beraberlik içinde yeni yatırımlarla Malatya insanına daha kaliteli ve iyi hizmetler verebilmek için çaba gösterilmesi gerektiğine vurgu yaptı. Konuşmasını bugüne değin hizmet edip emekli olanlara, tüm paydaşların  ve DHMİ çatısı altında görev yapan personele teşekkürlerini, selam ve saygılarını iletip iyi  dilek temennisinde bulunarak tamamladı.

Bakmadan Geçme