Acemi kadın sürücü otomobil ile apartmanın bahçesine düştü

Karabük'te acemi bir kadın sürücü virajı alamayarak otomobili ile bir apartmanın bahçesine düştü. Kazada kadın sürücü ile birlikte 2 kişi yaralandı.Edinilen bilgiye göre, acemi olduğu belirtilen E.O. isimli kadının yönetimindeki 20...

Karabük’te acemi bir kadın sürücü virajı alamayarak otomobili ile bir apartmanın bahçesine düştü. Kazada kadın sürücü ile birlikte 2 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, acemi olduğu belirtilen E.O. isimli kadının yönetimindeki 20 DR 142 plakalı otomobil ile 100. Yıl mahallesi 1009 nolu cadde üzerindeki rampayı çıktıktan sonra virajı döndüğü sırada direksiyon hakimiyetini kaybederek yoldan çıktı. Yoldan çıkan otomobil yolun alt kısmında bulunan İnci sitesinin bahçesine düştü. Kazada kadın sürücü ile yanında bulunan N.V isimli kadın yaralandı. Kendi imkanları ile araçtan çıkan kadınlar apartman sakinlerinin ihbarı üzerine olay yerine gelen 112 ekiplerince Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi kaldırıldı.

Kaza anında apartmanda olan vatandaşlar, bomba patlar gibi bir sesin çıktığını camlara çıktıklarında ise bir aracın apartmanın bahçesine düştüğünü gördüklerini söyledi.Kaza ile ilgili olarak polis ekipleri soruşturma başlattı.

Bakmadan Geçme