Adalet Bakan Yardımcısı Menteş, Başkan Gürkan'ı Ziyaret Etti

Adalet Bakan Yardımcısı Selahaddin Menteş, Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan'ı ziyaret etti.

Adalet Bakan Yardımcısı Selahaddin Menteş, Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ı ziyaret etti. Ziyarette, Malatya ve Battalgazi Belediyesi’nin yaptığı hizmetler konuşuldu.

Adalet Bakan Yardımcısı Selahaddin Menteş, beraberinde Malatya Cumhuriyet Başsavcısı Muhammet Savran ve Adli Yargı Adalet Komisyonu Başkanı İzzettin Duman ile birlikte Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ı ziyaret ederek bir süre sohbetti etti. Başkan Gürkan, ziyaret sonrası Adalet Bakan Yardımcısı Selahaddin Menteş ve beraberinde Malatya Cumhuriyet Başsavcısı Muhammet Savran ve Adli Yargı Adalet Komisyonu Başkanı İzzettin Duman’a Battalgazi Belediyesi’nin hizmetleri hakkında bilgiler verdi.  Battalgazi Belediyesi fuaye alanında bulunan ve yapılan hizmetlerin maketlerini inceleyen Adalet Bakan Yardımcısı Selahaddin Menteş, daha sonra Battalgazi Belediyesi Hizmet Binası yanında vatandaşların hizmetine sunulan Millet Kıraathanesi bünyesinde oluşturulan kütüphanede incelemede bulundu.   

Adalet Bakan Yardımcısı Selahaddin Menteş ve beraberinde Malatya Cumhuriyet Başsavcısı Muhammet Savran ile Adli Yargı Adalet Komisyonu Başkanı İzzettin Duman’ı ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Gürkan, Malatya halkının hizmetlerin en güzeline layık olduğunu ve bu hizmetleri gerçekleştirmenin çabası içerisinde olduklarını söyledi.

Bakmadan Geçme