Ağbaba'dan Uludağ İçin Taziye Mesajı

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, hayatını kaybeden Prof. Dr. Seyfettin Uludağ için bir taziye mesajı  yayınladı.

1955 yılında Malatya Arapgir’de doğan , 1984-1992 tarihleri arasında Malatya SSK Hastanesinde çalışan, 1985 yılında  Malatya SSK Hastanesi başhekimliğine atanan ve bir süre başhekim olarak çalışan, Cerrahpaşa  Tıp fakültesi, Kadın Hastalıkları ve  Doğum Anabilim Dalında  öğretim üyesi ve Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Seyfettin Uludağ yaşamını yitirdi.

Uludağ’un vefatının ardından bir mesaj yayınlayan CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, “Seyfettin Uludağ sadece bilimsel anlamda değil, sosyal kimliği ile de yakından tanınan bir kişiydi. Tıp alanında yaptığı çalışmaların yanı sıra Malatyalılık kimliği ile her zaman ön planda olmuş değerli bir hemşehrimizdi. Uludağ’a Allah’tan rahmet, yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı diliyorum” dedi.

Prof. Dr. Seyfettin Uludağ’ın 9 Mayıs Çarşamba Günü Ataköy 5. Kısım Camisinde kılınacak öğlen namazının ardından son yolculuğuna uğurlanacağı öğrenildi.

Bakmadan Geçme