AİÇÜ'de ses yarışması düzenlendi 

Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi (AİÇÜ) ile IC Vakfının tarafından düzenlenen öğrenciler arası ses yarışmasının finali yapıldı.

Osmanlı Konferans Salonu'ndaki programın açılışında konuşan Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Abdulhalik Karabulut, öğrenciler için sosyal, sportif ve kültürel etkinlikleri çok önemsediklerini söyledi.

Karabulut, göreve başladıkları ilk günden itibaren öğrenci odaklı bir eğitim-öğretim anlayışı benimsediklerini belirterek, şöyle konuştu:

"Bugüne kadar iki öğrenci buluşması programında öğrencilerimizle bir araya geldik.Birer emanet olarak gördüğümüz öğrencilerimizin makul olan tüm arzu ve isteklerine cevap vermeye gayret ediyoruz. İnşallah ilerleyen dönemlerde belirli aralıklarla yine öğrencilerimizle bir araya geleceğiz. Bu anlamda her zaman üniversitenin yanından olan IC Vakfına da teşekkür ederim."

Konuşmaların ardından AİÇÜ Müzik Kulübü öğrencilerinin projeleri kapsamında düzenlenen ve 10 yarışmacının yer aldığı finalde, meslek yüksekokul öğrencisi Mehmet Aydemir birinci, iktisadi ve idari bilimler fakültesi öğrencisi Rıdvan Demir ikinci ve eğitim fakültesi öğrencisi Ferhat Çapar ise üçüncü oldu.

Yarışmada dereceye girenlere çeşitli hediyeler verildi. 

Bakmadan Geçme