AK Parti Arguvan'da istişare toplantısı yaptı

Malatya'nın Arguvan ilçesinde AK Parti İlçe kadın kolları ve ilçe teşkilatının katılımı ile istişare toplantısı düzenlendi.

Malatya’nın Arguvan ilçesinde AK Parti İlçe kadın kolları ve ilçe teşkilatının katılımı ile istişare toplantısı düzenlendi.

Parti binasında gerçekleştirilen toplantıda konuşan AK Parti Malatya Kadın Kolları Başkanı Aynur Oğuzhan, AK Parti siyasetinin ülkeye ve millete kazandırdığı yeniliklerden söz ederek, kadınların aktif siyasette daha çok yer alması gerektiğini bildirdi. Kadınların siyasette olduğu sürece, siyasetinin daha başarılı olacağına inandıklarını ifade eden Oğuzhan, “Cumhurbaşkanımız da kadınlarımıza ayrı bir önem veriyor. Kadınlar, siyasete girebilme cesaretini gösterebilmeleri halinde, daha güçlü, öz güveni olan insan haline gelir. Hedefimiz kadınlarımızın tamamına ulaşabilmektir. Eğer onlar gelemiyorlarsa, bizler gideceğiz” ifadelerini kullandı.

AK Parti Arguvan İlçe Koordinatörü Muhammet Barış Yılmaz ise, siyasette vatandaşlarla iç içe olmanın önemine değinerek, “Vatandaşlarımızla iç içe olalım. Yaptığımız hizmetlerin takipçisi olmalıyız. AK Partiyi güçlü yapan halk ile iç içe olmasıdır. Vatandaşların dertlerini dinlemesi ve sorunlarını çözmesidir. Çalışmalarımızı bu şekilde yönlendirmeliyiz. Tüm üyelerimiz ile yüz yüze görüşmeliyiz. AK Parti olarak teşkilatımızın her biriminde görev alan ve partimize gönül veren arkadaşlarımıza fedakarca çalışmalarından dolayı teşekkür ediyoruz. Ülkemizin ve şehrimizin daha da büyümesi ve gelişmesi için görev almaktayız. Görevlerimizi en iyi şekilde yerine getirmek zorundayız” diye konuştu.

Bakmadan Geçme