Akkurt Minibüse Bindi, Sorunları Dinledi

Saadet Partisi Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Emine Akkurt, seçim ziyaretlerine devam ediyor.

Saadet Partisi Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Emine Akkurt, seçim ziyaretlerine devam ediyor. Akkurt, bu kez alışık olunmayan bir farklılık yaparak minibüse bindi, yolcular ile uzun süre sohbet etti. Yolcuların ve minibüs şoförlerinin sorun, sıkıntı ve taleplerine kulak veren Akkurt, minibüs şoförlerinin yaşadıkları trafik sorunlarını çözeceklerini ifade etti.

Saadet Partisi Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Emine Akkurt, 31 Mart’a sayılı günler kala seçim çalışmalarını ara vermeden sürdürüyor.

Akkurt, Malatya şehir merkezi ile Karakavak arasında sefer yapan minibüse binerek hem yolculuk yaptı, hem de yolcular ve sürücünün sorun ve sıkıntılarını dinledi.

Seçimlerde dua ve destek beklediğini ifade eden Akkurt, yolculara “Malatya’ya kadın eli değsin mi?” diye sordu. 

Yolculuk sonrası açıklamalarda bulunan Akkurt, minibüs şoförlerinin sorunlarını sıraladı. Belediye ile trafik şubenin koordinasyonlu çalışması gerektiğini vurgulayarak, seçildikleri takdirde bu koordinasyonu sağlayacaklarının sözünü verdi. Akkurt, “Bugün minibüslere bindik. Minibüs yolcularımızı ve şoförlerimizi dinledik. Buradaki şikayetler de şu şekilde; mazotun fahiş fiyatlara yükselmiş olması, benzin fiyatlarının artmış olması, minibüs şoförlerinin çok fazla trafik cezası alması. Trafik cezalarıyla ilgili şunu belirtmek gerekiyor ki şehir içi ulaşımda belediye ve trafik birlikte çalışmalı, ulaşımın rahatlamasıyla alakalı hem şoförlerimizin hem de vatandaşlarımızın rahat ve hızlı bir şekilde ulaşımlarını sağlayabilmek amacıyla belediye ve trafik şubenin çok koordinasyonlu çalışması gerekiyor. Bu anlamda biz Saadet partisi yetkilileri olarak belediye başkanlığına geldiğimizde bu koordinasyonu sağlayacağız. Ulaşımla ilgili bu rahatlığı vatandaşımıza da, şoförümüze de kazandıracağız.” diye konuştu..

Bakmadan Geçme