Akkurt'tan Anlamlı Ziyaret

Emine Akkurt Huzurevi'nde Kalan Yaşlıları Ziyaret Edip Hayır Dualarını Aldı

Saadet Partisi Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Emine Akkurt, 14 Şubat sevgililer günü dolayısıyla Malatya Huzur Evindeki yaşlıları ziyaret ederek, bir süre sohbet edip, sorunlarını ve tavsiyelerini dinledi.

31 Mart’ta yapılacak olan Yerel Seçim çalışmalarına devam eden Saadet Partisi Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Emine Akkurt, 14 Şubat Sevgililer günü dolayısıyla Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü bünyesindeki Malatya Huzurevi’ni ziyaret ederek, burada kalan yaşlılar ile bir araya geldi.

Yaşlılarla tek tek sohbet edip tavsiyelerini dinleyen Akkurt, sorun ve isteklerini de not aldı. Huzur evi sakinleri ve çalışanlarına da karanfil verdi. Yaşlıların yoğun ilgisi ile karşılaşan Akkurt, destek ve dua istedi.

Daha sonra Malatya Huzurevi Müdürü Ahmet Turan Avcı ile bir araya gelen Akkurt, taleplerini sordu, yerel seçimlere ilişkin istişarelerde bulundu.

Akkurt, ziyaretin ardından yaptığı açıklamada “Çocuklarımız sermayelerimiz, yaşlılarımız da servetimiz. Onların bizlere bırakmış olduğu servet ile biz bugünleri idame ettiriyoruz. Allah onlardan razı olsun. Onların sayesinde onların emekleri ile bugünleri yaşıyoruz. Onlardan aldığımız emaneti, çok daha ileriye temiz, adil ve dürüst bir şekilde taşımaya talibiz. Ama öncelikle onların hayır dualarına talibiz” dedi..

Bakmadan Geçme