Akkurt'tan Değişim Vurgusu

Saadet Partisi Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Emine Akkurt seçim çalışmaları kapsamında Sıtmapınarı esnafını ziyaret etti.

Yönetimin değişmesi gerektiğini vurgulayan Akkurt, yönetim değişirse 1 Nisan’dan sonra güzel gelişmelerin yaşanacağını söyledi. Bu değişiminde 6 ay içinde fark edileceğini ifade etti.

Saadet Partisi Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Emine Akkurt, seçim çalışmalarına hız verdi. Bu kapsamda Sıtmapınarı esnafını ziyaret eden Akkurt sorun ve sıkıntıları dinledi.
Seçimlerde dua ve destek isteyen Akkurt’a ilgi oldukça yoğundu.
Akkurt, yufka ekmek yapan bir esnafı ziyaret ederek çalışanlara yardım etti, “31 Mart akşamı ekmeğimizi birlikte çevireceğiz, 1 Nisan’a bereketle gireceğiz” dedi.
Esnafın ekonomik sıkıntılarla boğuştuğunu söyleyen Saadet Partisi Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Emine Akkurt, yönetim değişirse daha güzel gelişmelerin yaşanacağını söyledi. Akkurt, “Sıtmapınarında ki esnafı gezdik dolaştık. Sıkıntılar, sorunlar yine aynı. Esnafımız umutsuzluk içinde. Müslüman’a hiçbir zaman umutsuzluk yakışmaz. Umutsuzlukla ilgili şu tespitlerimiz var. Esnafımız işlerin düzelmeyeceğiyle ilgili, seçimden sonra piyasaların çok daha kötü olacağıyla ilgili umutsuzluk içindeler. Eğer bu yönetimlerle devam kararı verilirse evet daha kötü olacak. Ama bu yönetim değiştirilirse 1 Nisan’dan sonra daha güzel gelişmeler olacak. Esnafımıza umut verecek çözümler üretilecek. En fazla 6 ay içerisinde bütün esnaf, vatandaşlarımız bunun farkına varacaklar. Farkın, farkındalığını görecekler.” Şeklinde konuştu.
Esnafta bir umutsuzluk olduğunu ifade eden Akkurt, esnaf ve vatandaşların sıkıntılarını aşmaları için 31 Mart seçimlerini iyi değerlendirmeleri ve korkmamaları gerektiğini vurguladı. Akkurt, “ Bir umutsuzluk var; evet bir değişim gerekiyor ama biz değişimden yana karar verecek olsak ta değişim olmayacak korkusu, endişesi var vatandaşta. Öyle bir endişe ve korku taşımamalarını rica ediyoruz. Dua edelim, destek olalım. El birliğiyle birbirimize omuz verirsek bu yönetimler değişecek. Adil, eşit katılımlı yönetimler gelecek. Bundan yana vatandaşımız, esnafımız umutsuz olmasın. Şunu tespit ettik ki bütün piyasalar, sektörler durgun, ekonomik kriz içerisinde. Bu ülke geleceği için önemli, kritik bir durum. Hiçbir ekonomik kriz döneminde bütün piyasaların bu kadar durgun olduğu görülmemiştir. Bu dönem böyle bir durgunluk, sıkıntı var. Bu sıkıntıları aşmak için 31 Mart yerel seçimlerini çok iyi değerlendirmek gerekiyor.” Diye konuştu.

Bakmadan Geçme