Aksa Fırat Elektrik, Elazığ Basınıyla İftarda Buluştu

Elazığ, Malatya, Tunceli ve Bingöl’de kesintisiz elektrik tedariki parolasıyla hizmet veren Aksa Fırat Elektrik, Elazığ basınına özel olarak iftar yemeğinde gazetecilerle bir araya geldi. 

Türkiye’nin en büyük enerji şirketlerinden biri olan ve müşteri odaklı çalışmalarıyla vatandaşlara kesintisiz hizmet veren Aksa Fırat Elektrik, Elazığ basınını iftar yemeğinde konuk etti.

Elazığ’da bir otelde gerçekleştirilen iftar yemeğinde Aksa Fırat Elektrik; Operasyon Direktörü Arda Hun, Proje ve İş Geliştirme Direktörü Arif Özpeynirci ve Elazığ İl Müdürü Murat Melikoğlu’nun ev sahipliğinde Elazığ basınıyla bir araya geldi. Elazığ’ın güzellikleri, önemi ve değeriyle birlikte güncel ve sektörel konular çerçevesinde sohbetlere vesile olan iftar yemeğinde Aksa Fırat Elektrik yetkilileri, firmanın faaliyetleri hakkında da bilgi verdi.

Aksa Fırat Elektrik Perakendenin 2010 yılından bu yana Malatya, Elazığ, Tunceli ve Bingöl illerinde elektrik tedarik hizmeti verdiğini belirten Aksa Fırat Elektrik Elazığ İl Müdürü Murat Melikoğlu, “Bugün, toplam 4 ilde 1,5 milyonu aşkın nüfusa ve Elazığ’da 300 bine yakın aktif aboneye kesintisiz ve kaliteli hizmet vererek geleceğe emin adımlarla ilerliyoruz. Bu toprakların bir markası olarak, mevzuat çerçevesinde müşterilerimizin her an yanındayız, sorumluluğumuzun bilincindeyiz. Entegre bir perakende şirketi olan Aksa Fırat Elektrik Perakende, yatırımları, güçlü finansal yapısı, grup şirketleriyle entegre oluşumu ve geniş hizmet ağı ile her daim müşterilerine güven verip kaliteli hizmet sunarak sektöre öncülük etmektedir. Abonelik işlemleri, tahsilat, müşteri hizmet merkezlerimizde eğitimli çalışanlarımızla sunduğumuz hizmete ve özel günlerde gerçekleştirdiğimiz iletişim çalışmalarına kadar attığımız her adımı müşterilerimizin hayatını kolaylaştırmak için gerçekleştiriyoruz” dedi.

Aksa Fırat Elektrik, bölgedeki kurumlarla işbirliği içinde abonelerinin maksimum kalitede hizmet alması için çalışıyor. Hizmet merkezleriyle vatandaşlara ulaşan Aksa Fırat Elektrik, abonelerine e-devlet platformu üzerinden de bireysel abonelik başvurusu, borç bilgilerini sorgulama abonelik fesih başvurusu ve ödeme bilgisi sorgulama gibi işlemleri de bir arada sunuyor.

Bakmadan Geçme