Aksad'dan Tekno Girişim Okulu  

Anadolu Kalkınma ve Saha Araştırmaları Derneği tarafından Fırat Kalkınma Ajansı Teknik Destek Programı için hazırlanan 'Tekno Girişim Okulu ile İşletmelerimiz Gelişiyor' projesi teslim edildi.

Anadolu Kalkınma ve Saha Araştırmaları Derneği tarafından Fırat Kalkınma Ajansı Teknik Destek Programı için hazırlanan “Tekno Girişim Okulu ile İşletmelerimiz Gelişiyor” projesi teslim edildi. Fırat Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Abdulvahap Yoğunlu’ya bir ziyaret gerçekleştiren AKSAD Yönetimi Kurulu tarafından hazırlanan proje dosyası ve çalışmalar hakkında bilgi verildi.
 
Proje hakkında bilgiler veren Dernek Başkanı Gökhan Topal; “Fırat Kalkınma Ajansı tarafından 15 Mart’ta başlayan Teknik Destek çağrısı için yönetim kurulumuz ve üyelerimiz ile değerlendirme yaptık. Programın içeriğinin Yenilikçi girişimcilik ekosisteminin geliştirilmesi ve endüstriyel gelişme alanına yönelik unsurları içermesi bizler için güzel bir gelişme oldu. Bölgemizdeki girişimcilik alanında açılan işletmelerin sadece hizmet ve tüketim alanında değil, küçük çaplı dahi olsa üretim yapan işletmeler olmasını önemsiyoruz. Küçük çapta olsa dahi üretim yapan insanlar ürünlerini artık online olarak farklı pazarlara ulaştırabiliyor. Bu kapsamda projemizin içeriğinde; E-Ticaret, Ticari Sosyal Medya Kullanımı, Teknoloji Yönetimi ve Pazarlama gibi başlıklar yer alacak. İstiyoruz ki küçük atölyelerde ve işyerlerinde üretim yapabilecek düzeyde bulunan girişimci ruha sahip insanlarımız ürünlerini dünyaya açabilecek bir fırsatın olduğu konusunda bilgi sahibi olsun. Bu kapsamda projemize değerli görüşleri ile katkı sunan Fırat Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Abdulvahap Yoğunlu Beyefendiye teşekkür ediyoruz” dedi.
 
Programa müracaatları için AKSAD Yönetim Kuruluna teşekkür eden Genel Sekreter Yoğunlu; “Fırat Kalkınma Ajansı olarak Teknik Destek Programımız 15 Mart’ta ilan edildi ve 5 dönem olacak şekilde destek taleplerini değerlendireceğiz. Teknik Destek Programından yararlanmak isteyen kamu kurum ve sivil toplum kuruluşlarımızın ajansımızın öncelikleri ve proje başvuru rehberini dikkatle incelemelerini rica ediyoruz. Bölgemizin kalkınması ve gelişmesine katkı sağlayacak olan projeleri desteklemek istiyoruz” dedi.

Bakmadan Geçme