Alaca Fit Spor Kulübü 4. Kuruluş Yıldönümünü Kutladı

Alaca Fit spor kulübü yönetim kurulu başkanı Milli Tekvandocu iş adamı Nevzat Alaca Alaca Fit spor kulübü 4. kuruluş yıldönümünü Malatya spor camiası ve seçkin davetli topluluğuyla kutladı.

Malatya'da spor camiasına verdiği büyük desteklerle bilinen sporun ve sporcunun dostu olarak bilinen Alaca Fit spor kulübü yönetim kurulu başkanı Milli Tekvandocu iş adamı Nevzat Alaca Alaca Fit spor kulübü 4. kuruluş yıldönümünü Malatya spor camiası ve seçkin davetli topluluğuyla kutladı.
Canlı müzik eşliğinde 4. Kuruluş yıldönümünü kutlayan Alaca Fit Spor kulübü programına Battalgazi Belediye Başkanı, Malatya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Selahattin Gürkan, İnönü Üniversitesi beden eğitimi bölümü öğretim üyeleri, Malatya spor basını, öğrenciler ve aileleri katıldı.
Açılış konuşmasını gerçekleştiren Alaca Fit spor kulübü yönetim kurulu başkanı Milli Tekvandocu Nevzat Alaca " Malatya’da spor dallarında bir çok başarıya imza attık. Bu bağlamda 19 yıl önce yani bu gün kurduğumuz Alaca spor kulübü Derneği Alaca Fit Spor Kulübü Olarak Faaliyetlerine devam ederken 4 yıl önce kurduğum Alaca Fit spor kulübümüzün  kuruluş yıldönümünde yine siz değerli dostlarımızla bir aradayız.
Malatya da her ne kadar inşaat sektöründe tanınmış olsak ta spor dallarında bir çok başarıya imza attık.Malatya da sporun ve sporcunun yetişmesi için imkanlar ölçüsünde maddi ve manevi her konuda yanlarında olduk olmaya devam edeceğiz. Mutluyuz, Gururluyuz.
1989 yılında Tekvando dallarında Ülkemize şampiyonluğu kazandırmanın heyecanı ile spor dallarında başarılı olmak yolunda çalışanlarımın manevi desteği ve bana karşı olan saygıları ile işimi daha iyi yapmama vesile olmaktadırlar spor kulübümüzün 4 kuruluş yıldönümünde bizleri yalnız bırakmayan Battalgazi Belediye Başkanı, Malatya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Sayın Selahattin Gürkan başkanımız bundan tam 4 yıl önce Alaca Fit Spor Kulübümüzün açılışını gerçekleştirmişti.
Kendileri Malatya sporuna büyük katkısı olan bir isim. Daima Malatya'da her branşta sporculara destek olan birisi. Her zaman spora verdiği desteklerini yanımızda hissettik. Kendilerini Kutluyor ve hoş geldiniz Sayın başkanım diyoruz.
Değerli Malatyalı gönül dostlarımızın daima bizlere verdiği manevi destekle daha çok güzel işlere birlikte imza atacağımızı buradan belirtmek isterken Alaca grup ve spor kulübümüzün bana yüklediği yükü zevkle onurla taşıyacağım belirtir programımıza katılan hocalarımıza üyelerimize çalışanlarımıza teşekkür ediyorum."dedi.
Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ise " Açılışında bulunduğumuz ve 4. Kuruluş yıldönümünü kutlayan Alaca Fit spor kulübünün yönetim kurulu başkanı Nevzat Alaca beyi tebrik ediyorum. Malatya'da spora verdiği katkılarıyla yakınen tanıdığım birisi. açtığı spor tesisiyle Malatya da sporcu yetiştirmek babında güzel çalışmalara imza atıyor. İnşallah burada yetişen gençleri başarılı olarak görmek istiyoruz. Malatya'nın adını sporda her yerde duyururlar. "
Malatya'da spor camiası ve Üniversite Akademik personelin katıldığı Alaca Fit spor kulübü kokteylinde 4 yıl pastası Yönetim kurulu başkanı Nevzat Alaca ve ailesi, Kardeşleri, Sporcular, Çalışanlar ve Spor hocaları tarafından birlikte kesildi. Daha sonra gelen misafirlere canlı müzik eşliğinde ikramlar yapıldı.

Bakmadan Geçme