Alanyaspor'da hazırlıklar hız kesmeden devam ediyor

Süper Lig ekiplerinden Alanyaspor yeni sezon hazırlıklarını Erzurum'da yaptığı kampla sürdürüyor.Palandöken Yüksek İrtifa Kamp Merkezi'nde çalışmalarını hız kesmeden sürdüren Alanyaspor, yeni sezona hazırlanıyor. Lige iyi sonuçlarla...

Süper Lig ekiplerinden Alanyaspor yeni sezon hazırlıklarını Erzurum’da yaptığı kampla sürdürüyor.

Palandöken Yüksek İrtifa Kamp Merkezi’nde çalışmalarını hız kesmeden sürdüren Alanyaspor, yeni sezona hazırlanıyor. Lige iyi sonuçlarla başlamak isteyen Alanyaspor kampta 11’inci gününü geride bıraktı. Çalışmaların yoğun bir şekilde sürdüğünü belirten Alanyaspor Sportif Direktörü Taner Savut, “5 Temmuz’da Erzurum’daki kampımıza başladık. O günden beri çalışmalarımız çok yoğun ve yorucu geçiyor ama takımın gayretinden son derece memnunuz. Büyük oranı geçen seneden kalan oyuncularımız zaten. Yoruluyorlar ama neşeliler bu da bizim mutlu olmamızı sağlıyor” dedi.

Hedeflerinin ligde kalmak olduğunu söyleyen Savut, “Alanyaspor için ilk hedef her zaman ligde kalacak puanı toplamaktır. Hangi haftada kaçıncı haftada topladığımız bir sonraki hedefimizi belirler, onun için hazırlık yapmamızı sağlar. Ama gerçekçi olursak Türkiye’deki bütün Anadolu takımlarının hedefi ligde kalmak ve ligde kalacak puanı toplamaktır. Biz de puanı toplayıp yerine yeni bir hedef koyabiliriz” diye konuştu.

Bakmadan Geçme