Aleyna'ya milli davet

Ordu Fatsalı başarılı sporcu Aleyna Oflar, Avrupa ve Dünya Şampiyonası'nda Türkiye'yi temsil edecek sporcuların belirleneceği Yıldızlar Tekvando Milli Takım seçmesine davet edildi.Türkiye'den 44 kilo bayanlarda toplam 11 sporcunun davet...

Ordu Fatsalı başarılı sporcu Aleyna Oflar, Avrupa ve Dünya Şampiyonası’nda Türkiye’yi temsil edecek sporcuların belirleneceği Yıldızlar Tekvando Milli Takım seçmesine davet edildi.

Türkiye’den 44 kilo bayanlarda toplam 11 sporcunun davet edildiği seçmeye Ordu’dan bayanlarda sadece Aleyna Oflar davet edildi.

Başarılı sporcu Aleyna Oflar yaptığı açıklamada, “Anadolu yıldızlarına ve okul sporları müsabakalarında çok iyi performans sergiledim. En son yapılan Türkiye Şampiyonası’nda da iyi bir sonuç bekliyordum. Dördüncü tur da çok deneyimli bir sporcu ile karşılaştım. Maçı istedim ama olmadı. Çok üzülmüştüm ama milli takım listesi açıklanınca çok mutlu oldum. İnşallah seçmede iyi bir sonuç alarak milli takıma seçilirim ve ülkeme milli sporcu olarak hizmet ederim. Kendime çok güveniyorum. Seçmeye çağrılan rakiplerimin bazılarını zaten daha önce yenmiştim. İnşallah elimden gelenin en iyisini yaparak iyi sonuç almak istiyorum” dedi.Aleyna Oflar’ın milli takım seçmelerine davet edildiği için çok gururlandıkların ifade eden Fatsa İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Halil Bekyürek, “Fatsa her alanda milli takıma futbolcu yetiştirmeye devam ediyor. Başarılı sporcuların çok olması bizler için sevindirici durumdur. Aleyna da yıllardır başarılı çalışmalarının karşılığını aldı. İnşallah seçmelerde başarılı olur ve milli takıma seçilerek ülkemizi şampiyonlarda temsil eder” diye konuştu.

Bakmadan Geçme