Antalya'da 2 kadının ölümüyle sonuçlanan trafik kazası

Antalya'da meydana gelen kazada hayatını kaybeden iki kadından birinin cenazesi defnedildi, diğeri ise İzmir'e gönderildi.Dün akşam saat 21.00 sıralarında Hasan Mustafa Postalcıoğlu idaresindeki 07 AIL 28 plakalı otomobil ile Sabri Helvacıoğlu...

Antalya’da meydana gelen kazada hayatını kaybeden iki kadından birinin cenazesi defnedildi, diğeri ise İzmir’e gönderildi.

Dün akşam saat 21.00 sıralarında Hasan Mustafa Postalcıoğlu idaresindeki 07 AIL 28 plakalı otomobil ile Sabri Helvacıoğlu idaresindeki 07 AUG 50 plakalı cip Muratpaşa ilçesi Burhanettin Onat Caddesi Değirmenönü Kavşağı’nda çarpışmıştı. Kazada sürücüler ile 07 AIL 28 plakalı otomobilde bulunan Hasan Bakarlar, Şadiye Yağcı (62) ve Mehtap Karanfil Bakarlar (40) yaralandı. Kaza sonrası iki otomobil trafik lambası ve reklam panosuna çarparak durabildi. 112 sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından ambulanslarla hastaneye kaldırılan Şadiye Yağcı ve Mehtap Karanfil Bakarlar hayatını kaybetti. Adli Tıp Kurumunda otopsileri yapılan Şadiye Yağcı’nın yakınları tarafından alınan cenezesi Uncalı Kent Mezarlığında toprağa verildi, Mehtap Karanfil Bakarlar’ın cenazesinin ise İzmir’de toprağa verileceği öğrenildi.

Kaza anı güvenlik kameralarına yansıdı

Kaza anı ise kavşağa yakın bir iş yerinin güvenlik kameralarına yansıdı. Kavşağın ortasında çarpışan cipin, reklam panosuna, diğer otomobilin ise trafik lambasına çarptığı görüldü.

Öte yandan aynı bölgede birkaç ay önce meydana gelen kazada, kavşak sisteminde kontrolden çıkan bir otomobilin havalanarak park halindeki lüks otomobillere çarpması da güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.

İş yeri sahibi Faruk Sayın, dün gece talihsiz bir kaza yaşandığını ve iki kişinin hayatını kaybettiğini söyledi.

Kavşakta bir çok kez yaralamalı kaza olmasına rağmen ilk kez ölüm olduğunu aktaran Sayın, "İki araç ortada çapıştı. İki araç ardından bizim ofisin olduğu bölüme doğru gelmeye başladı. Otomobilin biri trafik lambasına diğeri reklam panosuna çarparak durabiliyor. Narenciye Kavşağındaki kırmızı ışık yüksekte olduğu için sürücüler bunu görmüyor ve hareket ediyor. Sağa dönüşte yeşil yandığı için sürücü hareket ediyor, genelde bundan kaynaklanıyor" dedi. Kendisinin de kazadan kıl payı yaralanmadan kurtulduğunu dile getiren Sayın, "Daha öncede burada kaza oldu. Yine birkaç ay önce iki araç ortada çarpıştı, bu araçlardan birisi bizim galerideki lüks araçlarımızın üzerine savruldu. İki aracımız pert oldu. Keşke dün akşam da araçlarımıza zarar görseydi ama ölenler olmasaydı" diye konuştu.

Bakmadan Geçme