ASO Teknik Kolejinde karne heyecanı

Ankara Sanayi Odası (ASO) Teknik Koleji 2016-2017 eğitim ve öğretim yılı karne töreni Ankara Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Özdebir'in katılımıyla gerçekleştirildi. Karne töreninde dereceye giren öğrencilere, çeşitli hediyeler verildi.

Ankara Sanayi Odası (ASO) Teknik Koleji 2016-2017 eğitim ve öğretim yılı karne töreni Ankara Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Özdebir’in katılımıyla gerçekleştirildi. Karne töreninde dereceye giren öğrencilere, çeşitli hediyeler verildi.

Törene, Ankara Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Özdebir’in yanı sıra, ASO 1. OSB Başkan Vekili Mevlüt Açıkgöz ve yönetim kurulu üyeleri, bölge müdürü Ahmet Balcı, eğitim kurulu üyeleri, bölgede yer alan sanayiciler, öğretmenler, veliler ve öğrenciler katıldı.

Öğrenciler için bugünün çok önemli olduğunu ve bir sene boyunca yaptıkları emeklerin karşılığını aldıklarını dile getiren ASO Başkanı Özdebir, "Bir eğitim ve öğretim yılını daha geride bıraktık. Aranızdan bazı arkadaşlarınız mezun oldu ve bu yuvadan uçacak, ülkemizin dört bir yanındaki üniversitelere yerleşecek. Ancak unutmayınız ki, bu okul sizin ana ocağınız, okulumuzun kapıları sizlere her zaman sonuna kadar açık olacak" diye konuştu.

ASO Teknik Koleji öğrencilerinin geleceğe en iyi şekilde hazırlanan bir eğitim aldığını vurgulayan Başkan Özdebir, "En önemlisi sadece akademik bilgi değil kişisel gelişim yönünde de çok ciddi mesafeler kat ettiniz. Sizler bu ülkenin geleceğisiniz. Sizler bu ülkede fabrikatör ya da bilim adamı olarak ülkemizin gelişmesine katkı sağlayacaksınız. Bitirme projelerinizi gördüm ve çok mutlu oldum. Geçen yıldan daha iyi projeler yapmışsınız. Bu şunu gösteriyor, sadece bilmiyorsunuz, bildiklerinizle ortaya eserler koyabiliyorsunuz. Yani ne bildiğinizden çok, bildiklerinizle neler yapabildiğiniz önemli. Sizler bunu başardınız. Hepinizi tebrik ediyorum" dedi.

Ülkeye ve insanlığa yapılacak en büyük hizmetin geride bir eser bırakılmasıyla olacağını söyleyen Özdebir, "Sizler o eserleri yapabilecek yetenekte zeki, çevik ve çalışkan gençlersiniz. Sizlerden çok şey bekliyoruz. Benim için hepiniz takdire ve teşekküre layıksınız. Bugün mezun olan gençlerimizin ASO Teknik Kolejini hatırlayarak yad edeceğinize inanıyor, hepinize iyi tatiller diliyorum" ifadelerini kullandı.ASO Başkanı Nurettin Özdebir, daha sonra Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Ar-Ge ve Koordinasyon Kulübü’nün Yıldırım Yarışları Etkinliği Mini Sumo Kategorisi’nde dereceye giren öğrencilere hediyelerini verdi. Ardından 2016-2017 eğitim ve öğretim yılı içerisinde en başarılı öğrencilere de karnelerini ve hediyelerini verdi.

Bakmadan Geçme