Avşar, 'Esnaflarımızın Sorunları Sorunlarımızdır'

MHP Malatya İl Başkanı R.Bülent Avşar, Yeni Camii çevresindeki esnafları gezerek sorunlarını dinledi.

MHP Malatya İl Başkanı R.BülentAvşar  Esnaf gezilerine devam ediyor. 5 Kasım 2017 ‘de göreve gelen ve bu tarihten itibaren hız kesmeden çalışmalara devam eden Avşar, Yeni Camii çevresindeki esnafları gezerek, sorunları dinledi.
Her kesimden takdir ile karşılanan ve MHP Malatya teşkilatına gösterilen teveccühden dolayı memnuniyetini dile getiren Başkan Avşar, “Birlik ve beraberlik içindeki çalışmalarımız meyvelerini vermeye başlamıştır. Teşkilatımıza olan güven ve sadakat bizleri fazlasıyla heyecanlandırmakta ve işimize daha çok odaklanmamıza sebeb olmaktadır. Esnaf ve mahalle gezilerimize bundan böyle daha sık zaman ayırmaya  devam edeceğiz. “dedi.

YENİ BASKİLLİLER DERNEĞİNDEN ZİYARET
Yeni Baskilliler  Eğitim Kültür  Derneği Başkanı Mustafa Naci Yağır ve yönetimi de, MHP Malatya İl Başkanı R.Bülent Avşar’ı parti il binasında ziyaret ederek bir süre istişare ettiler.Başkan Yağır, “MHP Malatya İl Başkanı R.Bülent Avşar bey’e hem hayırlı olsun ziyaretlerinde bulunmaya hem de , STK,Dernekler, Vakıflar, Muhtarlar olsun göstermiş oldukları yakınlıkdan dolayı , bazı sorunlarımızı iletmeye geldik.”dedi.

Ziyaretten dolayı teşekkür eden MHP Malatya İl Başkanı R.Bülent Avşar, “Göreve geldiğimiz günden bu yana partimize gösterilen ilgi ve alaka bizleri fazlasıyla sevindirmektedir. Her zaman söylemeye devam edeceğiz. Sonuç Odaklı olmaya , ve sorunlarınızın sorunlarımız olarak kabul edeceğimize söz verdik.MHP Malatya teşkilatı olarak her zaman derneklerimizin yanındayız.  Ve kısa zaman içinde iade-i ziyarette bulunacağız”ifadelerini kullandı.

Bakmadan Geçme