Aydın'da görme engellilere beyaz baston dağıtıldı

Aydın'da hazırlanan sosyal sorumluluk projesi kapsamında temin edilen beyaz bastonlar, Altı Nokta Körler Derneği Aydın Şube Başkanı Bayram Özen tarafından ihtiyaç sahiplerine dağıtıldı.Baston dağıtım töreninde konuşan Altı Nokta Körler...

Aydın’da hazırlanan sosyal sorumluluk projesi kapsamında temin edilen beyaz bastonlar, Altı Nokta Körler Derneği Aydın Şube Başkanı Bayram Özen tarafından ihtiyaç sahiplerine dağıtıldı.

Baston dağıtım töreninde konuşan Altı Nokta Körler Derneği Aydın Şube Başkanı Bayram Özen; “Beyaz baston görme engellilerin özgürlüğü ve bağımsızlığının sembolüdür. Beyaz bastonu kullanabilen görme engelli bir birey, toplumsal yaşamdaki faaliyetlerini kimseye ihtiyaç duymadan giderebiliyor. Görme engelliler için beyaz bastonun önemine vurgu yaparak Aydın’da farkındalığı oluşturma adına böylesi anlamlı bir kampanyayı başlatan Sayın Hakan Çetin’e ve kampanya süresi boyunca yanımızda yer alan Aydınlı hemşerilerimize katkı ve desteklerinden dolayı şahsım ve derneğim adına teşekkür ediyorum. Yapılan bu projenin herkese örnek olmasını temenni ederim” dedi.

Kampanyayı başlatan iş adamı Hakan Çetin ise, “Sosyal sorumluluk projelerimizden biri olan beyaz baston kampanyamız ile amacımız görme engelli arkadaşlarımızın hayatlarını kimseye bağımlı olmadan sürdürebilmeleridir. Bu konuda görme engellilerin hayatlarını bir nebze bile olsa kolaylaştırabildiysek ne mutlu bizlere” dedi.

Bakmadan Geçme