Bakan Yardımcısı Baydaş'tan Başkan Gürkan'a ziyaret Etti

Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı İhsan Selim Baydaş beraberindeki heyet ile birlikte Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan'ı makamında ziyaret ederek bir süre görüştüler.

Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı İhsan Selim Baydaş beraberindeki heyet ile birlikte Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ı makamında ziyaret ederek bir süre görüştüler. 
Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı İhsan Selim Baydaş’ın Büyükşehir Belediyesi ziyaretine Malatya Valisi Aydın Baruş ve AK Parti İl Başkanı İhsan Koca’da eşlik etti. 
Gençlik ve Spor Bakanımızın Malatya’mız için çok güzle müjdeleri olacak
Misafirperverliğinden dolayı Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’a teşekkür eden Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı İhsan Selim Baydaş, Malatya’da olmaktan son derece mutlu olduğunu belirtti. 
Bakan Yardımcısı İhsan Selim Baydaş, “Sayın Başkanım Ankara’ya geldiklerinde sık sık beraber oluyor görüşmelerde bulunuyoruz. İnşallah yârin Gençlik ve Spor Bakanımız Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nu şehrimizde misafir edeceğiz. Ayrıca Belediye Meclisimizin tevcih ettiği hemşehrilik beratını Sayın Başkanımız taktim edecekler. 
Gençlik ve Spor Bakanımızın Malatya’mız için çok güzle müjdeleri olacak. Spor yatırımları açısından yârin Malatya için önemli bir gün olacak” şeklinde konuştu. 
Sayın Bakanımızla Ankara’ya her gidişimizde Malatya’nın sorunları ile ilgili istişarelerde bulunuyoruz
Sayın Bakan Yardımcımızı ve beraberindeki heyeti Malatya’da ağırlamaktan büyük bir mutluluk duyduğunu belirte Başkan Gürkan, “Ankara’ya her gidişimizde Gençlik Spor Bakanımız ve ekibiyle sürekli görüşüp, Malatya’nın sorunları ile ilgili istişarelerde bulunuyoruz. Sayın Bakanımızın Malatya’ya özel bir ilgi ve alaka göstermektedir. Şimdiye kadar yapılan yatırımlar bunun en temel göstergesidir. Büyükşehir Belediye Meclisimizin teveccühü ile hazırlanmış olan hemşehrilik beratını Malatya adına Sayın Bakanımıza tevdi edeceğim. Sayın Bakanımızın yârinki Malatya ziyaretinde birçok müjdesi olacak. Yimpaş binası ile ilgili ve spor merkezleri ile spor alanlarıyla alakalı müjdeleri olacak. 
Ayrıca yârin İnderesi Tabiat Parkında protokolünü yapacağımız Türkiye’de bir örneği daha olmayan içerisinde Gençlik Merkezleri, İzcilik, tırmanış ve piknik alanlarının olduğu her türlü sosyal donatıların bulunduğu 3 bin 300 dönümlük bir alanda yapılacak çalışmalar ile ilgili protokol gerçekleştireceğiz” dedi. 
Yapılan konuşmaların ardandan Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı İhsan Selim Baydaş ve beraberindeki heyete çeşitli hediyeler verdi. 

Bakmadan Geçme