Başkan Adayı Yaşılak Odayı Gelin Birlikte Yönetelim

Malatya Berberler ve Kuaförler Odası Başkanlığına adaylığını açıklayan Güçlü isim Murat Yaşılak'a meslektaşlarından büyük destek.

Malatya Berberler ve Kuaförler Odası Başkanlığına adaylığını açıklayan Güçlü isim Murat Yaşılak’a meslektaşlarından büyük destek.

Seçilmeleri halinde şeffaf bir yönetim anlayışıyla hareket edeceklerini belirten Yaşılak “ Üyelerimizin sesini hem yerel hem genel yöneticilere en gür şekilde duyuracağız. Artık değişim ve birlik olma zamanı.” dedi.

Yaklaşan Oda seçimlerine sayılı haftalar kala Seçim gezileri kapsamında meslektaşlarını gezen yılların deneyimli tecrübeli Berberlerinden Murat Yaşılak Malatya Berberler ve Kuaförler Odasında yıllarca yönetim kurulunda görev almış Berberler ve Kuaförler arasında sözüne itimat edilen isimlerin başında geliyor.

Meslektaşlarını ziyaret ederek onlarla hasbihal eden ve “ gelin Odamızı ben değil biz anlayışıyla birlikte yönetelim” diyen Başkan Adayı Murat Yaşılak”  Biz Berberler ve Kuaför camiası olarak büyük bir aileyiz. Çıktığımız bu kutlu yolda sizlerle birlikte Birlik ve beraberliğimizi pekiştirmek, Malatya’yı ve içinde inci gibi saklı olan meslektaşlarımızı hak ettikleri konuma en üst düzeye çıkarmak için mücadelemizi sürdüreceğiz.

“TÜM ÜYELERİMİZLE BİRLİKTE ODAMIZI YÖNETECEĞİZ”
Bizim amacımız ayrışma değil, birleşmenin tesis edilmesidir. Hep birlikte hareket edip çözüm odaklı çalışmaktır.
İçinizden biri olarak meslektaşlarımın sorunlarını biliyorum. Üstesinden gelinmeyecek hiçbir sorun yoktur. Yeter ki birlikte hareket edelim. Kimseyi ötekileştirmeden sadece meslektaşlarımıza hizmette yarışalım. Ben değil biz anlayışıyla hareket edeceğimiz yeni dönemde meslektaşlarımıza sunacağımız Kaliteli hizmet ile donanımlı sanatkarlarımızla aile dediğimiz her bir bireylerimizin evlatlarına çocuklarımıza iyi bir gelecek için halkımızı ve haklarımızı arama çözüme ulaşmak için bu yola baş koyduk.

“DEĞİŞİM VE BİRLİK ZAMANI”
Sürekli biz diyorum çünkü, şeffaf yöneticilik anlayışı ile sadece yönetim kurulu ile değil, tüm üyelerimizle birlikte odamızı yöneteceğiz. Katılımcı çözüm odaklı ve şeffaf yönetim için birlikte çalışacağımız yönetim kurulu arkadaşlarımızı da ilerleyen dönemde sizlerle paylaşacağım.
Meslektaşlarımızın teveccühü ile seçilip göreve başladığımızda sadece mesleki sorunları çözmek adına değil, sosyal yaşantılarına da kolaylık sağlaması adına da projelerimizi gerçekleştireceğiz.    Birlikte Kazanacağımız bu yolda Meslektaşlarımızın hepsi bizler için özeldir ve değerlidir. İçinizden birisi olarak Odamıza kayıtlı tüm Meslektaşlarımıza “ gelin bu yolu birlikte yürüyelim”

Bakmadan Geçme