Başkan Alparslan Bizler Aile Mantığıyla İle Teşkilâtımızı Yönetiyoruz

15 Milli İrade Ocakları Kadın Kolları Genel Başkanı Ayşe Alparslan ' Bizler teşkilat mantığı ile değil aile mantığıyla bir araya gelerek teşkilâtımızı yönetiyoruz' dedi.

15 Milli İrade Ocakları Kadın Kolları Genel Başkanı Ayşe Alparslan " Bizler teşkilat mantığı ile  değil aile mantığıyla bir araya gelerek  teşkilâtımızı yönetiyoruz" dedi.
Başkan Ayşe Alparslan "15 Temmuz Milli İrade Ocakları Kadın Kolları genel başkan  olarak  3.sene-i devriyemiz münasebetiyle Genel başkanım Bilal Uludağ beyefendiye Gençlik kolları genel başkanı  Serkan Can Özbey beyefendiye il başkanı Serkan Aybar beyefendiye kadın kolları teşkilatıma göstermiş oldukları hassasiyet ve özverili davranışlarından  dolayı sonsuz teşekkürlerimi arz ediyorum.
Bizler teşkilat mantığı ile  değil aile mantığıyla bir araya gelerek  teşkilâtımızı yönetiyoruz. Kadın Kolları teşkilatıma bir kez daha sonsuz teşekkürlerimi arz ediyorum . Birlikten kuvvet doğar diyerek hep beraber el ele yürek dolusu sevgi anlayışıyla çalışıyoruz.
3.seneyi devriyenizde şahsım olarak tüm   teşkilâtımın başarılarından dolayı kendilerine plaket takdim ederek çalışma hayatlarında başarılar diliyorum.
Teşkilatıma gece gündüz demeden emek veren  kadın kolları genel başkan vekilim Mukaddes Taştan hanımefendiye teşkilat üyelerim Fatma Cömertler, Aysel Hanay, Seher Nas Aşkar, Hatice Karaosman, Demet Karaosman, Türkan Taştan, Naide Barut, Gülistan  Karaçay Zeynep Taştan, Zeynep Çelik, Nadire  Tunga,Yıldız Güder hanımefendiye şahsım ve tüm teşkilâtım adına teşekkür eder başarılarının devamını yüce rabbimden  niyaz ederim. "
Çalışmalarıyla takdir kazanan 15 Temmuz Milli İrade Ocakları Kadın Kolları Genel Başkanı Ayşe Alparslan her zaman Vatanını, Milletini, Bayrağını, İnsanlarını seven tüm sivil toplum temsilcileriyle istişare içerisinde olduklarını belirterek " Bu Ülke bizim. Ülkemize hizmette en büyük görev Kadınlarımıza düşüyor. Geleceğimiz olan çocuklarımızın ilk eğitimi yetişmesi Anneden oluyor.
Bu nedenle 15 Temmuz Milli İrade Ocakları Kadın Kolları Teşkilat Mantığıyla değil, Aile mantığıyla yönetiyoruz. Annenin yani Kadının da yetişmesi çok önemlidir. Bu mantık Ülkemizin geleceğine önemli katkılar yapacaktır "dedi.

Bakmadan Geçme