Başkan Alpaslan, Allah Ülkemize Bir Daha Böyle Acı Olayları Yaşatmasın

15 Temmuz Milli İrade Ocakları Kadın Kolları Genel Başkanı Ayşe Alpaslan 24 Ocak'tan bu yana yaşanan acı olayların tekrar yaşanmaması için Dua Programı düzenlendiklerini belirtti.

Malatya’nın en önemli sivil toplum kuruluşlarından olan ve yaptıkları çalışmalarla gündemlere damga vuran, göz dolduran projelerle halkın takdir ettiği 15 Temmuz Milli İrade Ocakları Kadın Kolları Genel Başkanı Ayşe Alpaslan 24 Ocak’tan bu yana yaşanan acı olayların tekrar yaşanmaması için Dua Programı düzenlendiklerini belirtti.
Yoğun katılımın olduğu Hatim ve Dua Programını değerlendiren 15 Temmuz Milli İrade Ocakları Kadın Kolları Genel Başkanı Ayşe Alpaslan “ Son günlerde çeşitli nedenler ile ülkemizde üst üste yaşanan acı olayların bir daha yaşanmaması üzere bizlerde sivil toplum kuruluşları olarak ülkemiz için dua programı düzenledik. Programa 15 Temmuz Milli İrade Ocaklar kadın kolları olarak teşkilat üyelerim şehit ve gazi annelerim ile beraber hatim duasında bir araya geldik.
Acımız çok büyük her bir annenin acısını paylaşıyor ve  bizlerinde  yürekleri dayanmıyor artık . Depremde Şehit olan kardeşlerimize mi yanalım. Van’da çığ altında donarak can veren  33 şehidimize mi yanalım, Uçak kazasında hayatını kaybeden ve yaralanan din kardeşlerimizin acılarına mı yanalım, Erzurum’daki evleri yanarak kül olan kardeşlerimize yanalım...
Ya Rabbim ülkemiz üzerindeki bu felaketleri def eyle. Devletimizin eksikliğini verme .Tüm şehitlerimizi rahmetle ve minnetle anıyor gazilerimizde Allah'tan  acil şifalar diliyoruz.
 

Haber Merkezi

Bakmadan Geçme