Başkan Alpaslan,'dan Türk Polis Teşkilatının 175. Kuruluş Yıldönümü Mesajı

15 Temmuz Milli İrade Ocakları Kadın Kolları Genel Başkanı Ayşe Alpaslan Türk Polis Teşkilatının 175 Kuruluş yıldönümü nedeniyle bir mesajı Yayımladı.

15 Temmuz Milli İrade Ocakları Kadın Kolları Genel Başkanı Ayşe Alpaslan Türk Polis Teşkilatının 175 Kuruluş yıldönümü nedeniyle bir kutlama mesajı yayınlayarak Polis Teşkilatının 175. Yılını kutladı.
Ülkenin bekası için milleti ile bölünmez bütünlüğünü 24 saat görevlerinin başında bizler için vazifelerinde sıcak, soğuk demeden her koşulda bizlerin Huzuru ve güveninin teminatı olan Polislerimizin kuruluş yıldönümlerini canı gönülden kutluyorum diyen 15 Temmuz Milli İrade Ocakları Kadın Kolları Genel Başkanı Ayşe Alpaslan yaptığı açıklama şöyle;
“ Türk Polis Teşkilatımız, devletin kanun ve nizamını temin etmek, vatandaşın hakkını korumak, halk ile devlet arasında köprü kurmak, devletin ülkesi ve milleti ile bölünmez bütünlüğünü, huzur ve güvenliğini sağlamak gibi kutsal bir görevi üstlenmiştir.
10 Nisan 1845 tarihinden günümüze kadar canla, başla görevini ifa eden Teşkilat Mensuplarının,  fedakâr ve cansiperane çalışmalarının halkımıza güven ve gurur verdiği muhakkaktır. Görüyor ve tanık oluyorum ki Malatya Polisinin en küçük rütbelisinden, İl Emniyet Müdürüne kadar, her düzeydeki görevli arkadaşlarım,  Malatyalıların birlik ve beraberlik, huzur ve güven ortamı içerisinde yaşamalarını sağlamak için gece gündüz demeden ellerinden geleni yapıyorlar.
Aynı azim ve kararlılıkla çalışmalarına devam edeceklerine yürekten inanıyorum. Cansiperane çalışmalarından dolayı Malatya İl Emniyet Müdürümüz başta olmak üzere çalışma arkadaşlarını kutluyorum. Ayrıca, Malatya polisinin başarılı çalışmalarını yakından ve dikkatle izleyerek gerek güvenliğin sağlanmasında, gerekse suç ve suçluyla mücadele edilmesinde polisimize desteğini esirgemeyen saygıdeğer Malatya halkına da teşekkürlerimi sunuyorum.
Bu duygularla Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 175. yıl dönümünü kutluyor, şehitlik mertebesine ulaşan polislerimizi rahmet ve şükranla, gazilerimizi minnetle yâd ediyorum. Büyük fedakârlık, sabır ve cesaretle hizmetlerini sürdüren Türk Polis Teşkilatının bütün mensuplarına aileleriyle birlikte sağlıklı, başarılı günler diliyorum’’

Bakmadan Geçme