Başkan Altıunkaya'dan Polis Haftası Mesajı

BBP Malatya Yeşilyurt Merkez İlçe Başkanı Ercan Altunkaya Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 173. Yıldönümü nedeniyle bir  mesaj yayımladı. 

Başkan Altunkaya  yayınladığı mesajında şu ifadelere yer verdi; “ Türk Polis Teşkilatı; ülkemizin bölünmez bütünlüğünü koruma ve kollama, halkımızın can ve mal emniyetini koruma, huzur ve güven ortamını tesis ve temin etme, suç işlenmesini önleme ve işleyenleri adalete teslim etme hususunda çok büyük bir özveriyle gece gündüz demeden başarılı bir şekilde 173  yıldır çalışmaktadır.
10 Nisan, "Polis Günü", Aziz Milletimizin huzur ve güvenliğinin teminatı olarak gördüğü Türk Polisine minnettarlığımızın bir ifadesi olarak armağan ettiği çok önemli bir gündür.  Türk Polisi, gösterdiği olağanüstü gayretlerle yaptığı hizmetler sonucunda, Milletinin gönlünde taht kurmanın haklı gurur ve mutluluğunu yaşamaktadır. 
Bu onurlu görevlerini büyük bir özveriyle ve insan sevgisiyle yerine getirerek Malatya nın  güven ve huzur şehri olmasında mesai mefhumu tanımadan görev alan emniyet teşkilatına bbp Malatya yeşilyurt ilçe teşkilatı olarak teşekkürlerimizi sunarız. 
10 Nisan 1845’te kurulan Emniyet Teşkilatımızın kuruluşunun 173. yıldönümü dolayısıyla şehit olan polislerimizi rahmetle, gazi polislerimizi ise minnetle anıyorum. Halen görevleri başında hizmet vermekte olan polislerimize görevlerinde üstün başarılar ve ailelerine de sağlık,mutluluk ve esenlikler dileyerek  tüm Emniyet Teşkilatının Polis Haftasını kutluyorum.Dedi

Bakmadan Geçme