Başkan Avşar Doğanşehirde Alkışlar İle Karşılandı

MHP Malatya İl Başkanı R.Bülent Avşar Doğanşehir Cumhur İttifakı Belediye Başkanı Vahap Küçük'ün seçim bürosu açılışına katıldı.

MHP Malatya İl Başkanı R.Bülent Avşar Doğanşehir Cumhur İttifakı Belediye Başkanı Vahap Küçük’ün seçim bürosu açılışına katıldı.
Avşar burada Doğanşehirliler tarafından sevgi seli ile karşılanırken, konuşması sık sık kesilerek tezahüratlar ile destek verildi.
Doğanşehir’de yaptığı hizmetler ile  vatandaşların saygı duyduğu bir isim olan Vahap Küçük Başkanımızın bundan sonraki süreçte de Doğanşehir’e yapacağı projeler ile yaşanabilir bir cazibe merkezine getireceğine inandığını belirten MHP Malatya İl Başkanı R.Bülent Avşar,
“24 Haziran’da nasıl  Cumhur İttifakı  başarıyı elde ettiyse 31 Mart mahalli idareler seçiminde de zafer ALLAH’ın izni ile Cumhur  İttifakının olacaktır. Bu seçim her anlamıyla çok büyük önem arz etmektedir. Bu seçim aynı zamanda bir beka seçimidir. Bir yandan vatan millet sevdalıları Cumhur İttifakı, bir yandan da vatanın milletinin bölünmesini isteyen her türlü terör örgütleriyle iş birliği içinde olan zillet ittifakı var. Vatandaşlarımız bunları izliyor ve Cumhur İttifakını gönülden destekliyor.
Türk Milleti son yıllarda siyasi sosyal ve ekonomik olarak ablukaya alınmıştır.Vatan tehlikeye girmiş Türkiye ateşten gömlek giymiştir.Aziz milletimiz PKK ve diğer terör örgütleriyle mücadele ediyor görünürken gerçekte küresel güçlerle göğüs gögüse çatışmış vatanını ve bekasını savunmuştur. Türkiye’nin beka düzeyinde tehditlere muhatap olduğunu ve beka sorunu olduğunu görüyoruz. Bundan dolayı ellerimizi değil, gövdemizi de taşın altına seve seve koyuyoruz.31 Mart 2019’da Türkiye kazansın istiyoruz.”ifadelerini kullandı.
Bizler Milliyetçi Ülkücüler olarak  Vahap Küçük başkanımın etrafında kenetlenip onu Doğanşehir’de en yüksek oyla seçeceğiz Allah’ın izniyle diyerek konuşmasına devam eden Avşar, “Ülkücüler tercih yapacağı zaman Başkalarının nerede durduğuna değil doğrunun nerede bulunduğuna bakarlar. Yarım asırdır  Ülkücü  hareketin varlığı düşmana dehşet dosta emniyet vermiştir. Ülkücüler lidere sadakatin şerefimiz olduğunu bilirler.Bundan sonrada böyle olacaktır.
Bu duygu ve düşüncelerle tekrar seçim büromuzun ilçemize hayırlı olmasını diliyorum. Ve son olarak diyorum ki;
Beka İçin Milli Karar, Cumhur İçin İstikrar…
Sağduyunun Birlikteliği, Cumhur İttifakı…Memleket İşi Gönül İşi…”şeklinde konuştu.

Bakmadan Geçme