Başkan Aydın'dan Açılışa Davet...

Sivas Belediyesi tarafından geçtiğimiz yıl hizmete sunulan Karşıyaka'daki mesire alanına Davet.

Sivas Belediyesi tarafından geçtiğimiz yıl hizmete sunulan Karşıyaka'daki mesire alanına Azerbaycan Karabağ Parkı ismi verilmesi ve Azerbaycan'da şehit düşen 30 Sivaslı'nın isimlerinin yer aldığı anıtın açılışı ile alandaki çok amaçlı salonun hizmete sunulması için 9 Mayıs Çarşamba günü saat 15.00'te tören düzenlenecek.
Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz ve Azerbaycan Milletvekili Ganire Paşayeva'nın katılacağı açılış töreni Karşıyaka'daki mesire alanında gerçekleştirilecek.
Açılış töreni öncesi hazırlıkları yerinde inceleyen ve ekiplere bazı konularda talimatlar veren Belediye Başkanı Sami Aydın, tüm Sivaslıları Çarşamba günü düzenlenecek olan açılış programına davet etti.
Belediye Meclisi'nde aldıkları kararla alana Azerbaycan Karabağ Parkı isminin verildiğini ifade eden Başkan Aydın, "Burada oluşturduğumuz anıtta 30 Sivaslı şehidimizin ismi ve 1918'de yaşanan Azerbaycan-Ermenistan Savaşı hakkında bilgiler yer alıyor. Bu anıtımızla birlikte mesire alanımıza isim verilmesi ve çok amaçlı salonumuzun açılışını gerçekleştireceğiz. İnşallah bu törenimiz Azerbaycan-Türkiye dostluğunun, kardeşliğinin pekişmesine vesile olacaktır. Tüm Sivas halkımızı açılışımıza davet ediyorum." dedi.

Bakmadan Geçme