Başkan Çakır incelemede Bulundu

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Nergis Et Entegre Tesisi'nde incelemelerde bulundu.

Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan açıklamaya göre, Başkan Çakır, et ve et ürünlerinde güvenin çok önemli olduğunu söyledi.

Belediye şirketi Esenlik'in Nergis adı altında son derece güvenli üretim gerçekleştirdiğini aktaran Çakır, şunları kaydetti:

"Hayvan alım ve kesimlerinde son derece dikkatli ve titiz davranılmaktadır. İmalatı yapılacak ürün için et kalitesine büyük hassasiyet gösterilmekte ve imalatlarda ev titizliliğinde üretim yapılmaktadır. Hayvancılık Türkiye için olduğu kadar Malatyaiçin de önemli. Esenlik, yapmış olduğu bu çalışmalarla Malatya'da hayvancılık alanında büyük bir aktör olarak hizmet vermektedir. İlimizde şehirle birlikte ekonomiyi büyütmeyi canlandırmayı ve yerel üreticinin ürünlerini Malatya dışına taşıyacak markalar oluşturmayı Esenlik’in temel görevlerinden biri olarak görüyoruz. Bu yatırımların artarak devam edeceğine inanıyor, çalışmalarda emeği geçen bütün arkadaşlarıma teşekkür ediyorum."

Esenlik Genel Müdürü Hulusi Boyraz ise tesisin son yıllardaki çalışmalarıyla bölgesinde ve Türkiye'de bir marka olma yolunda hızla ilerlediğini kaydetti.

Bakmadan Geçme