Başkan Çınar, ''Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve Silah Arkadaşlarını Rahmetle Yâd Ediyoruz''

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün Ölüm Yıl dönümü Nedeniyle Mesaj Yayımladı

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün 80 nci ölüm yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayımladı. 
Başkan Çınar yayımladığı mesaj da; “2023 hedeflerinin temellerini atmamızı sağlayan bağımsız Türkiye’yi zor şartlar altında bize emanet eden, dört bir yanı düşman işgalinde olan Anadolu’dan güçlü ve sağlam temellere oturan bir devlet kuran Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları, milletimizin hak ettiği onurlu ve bağımsız yaşama seviyesine çıkarma konusunda, üstün bir çaba ve mücadele azmi göstermiştir.
15 Temmuz darbe girişimine kalkan vatan hainleri de, aynı ruh ve inançla sokaklara çıkan Türk milletinden, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın sevk ve idaresi ile büyük bir tokat yemiş hevesleri kursaklarında kalmıştır. Kirli oyunlara, ihanetlere karşı Türk milleti birlik olmayı başarmıştır. Dün olduğu gibi bugün de hiç bir güce boyun eğmeyeceğimiz çok iyi bilinmelidir. 
Binlerce yılda oluşturduğumuz kutsal değerleri, canımızdan değerli gördüğümüz vatan topraklarını parçalamaya yeltenenlere karşı, milletimiz her zaman dimdik ayaktadır. 
Bu duygu ve düşüncelerle; Türkiye Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü vefatının 80. yıldönümünde bir kez daha rahmetle anıyorum.” ifadelerini kullandı.

Bakmadan Geçme