Başkan Dağ'dan MHP İl Başkanı Samanlıya Ziyaret

Anadolu Basın Birliği Malatya Şube Başkanı Zeki Dağ ve Yönetim Kurulu üyeleri Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya İl Başkanlığı görevine getirilen Mesut Samanlı'ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Anadolu Basın Birliği Malatya Şube Başkanı Zeki Dağ ve Yönetim Kurulu üyeleri Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya İl Başkanlığı görevine getirilen Mesut Samanlı’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. 

Anadolu Basın Birliği Malatya Şube Başkanı Zeki Dağ,  Mesut Samanlı Başkanımız yakından tanıdığımız bir kardeşimiz. Kendisi yıllardır siyasetin içerisindedir. Malatyalıların çok sevdiği bir isimdir. Çok genç yaşlardan beri  siyasetin içerisinde olması Malatya ve MHP için bir avantajdır.   Genç yaşta harmanlanan Bilgisi ve birikimi inşallah malatya’mızın ve milletimizin yararına olacak çalışmalara vesile olacaktır.

Başkan Dağ ayrıca  Bahar Harekatında  Şehit olan Mehmetçiklerimize Allahtan Rahmet diliyor ve Yaralı Olan Mehmetçiklerimize de  Allahtan Acil Şifalar Diliyorum Dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya İl Başkanı Mesut Samanlı, Biz Malatyalı hemşerilerimiz ve Malatya’mızda yaşayan herkesi seviyoruz . Bizler hep birlikte Ülkemize ve Malatya’mıza hizmet edeceğiz. Bu güzel Ülke hepimizindir ve hep birlikte sahip çıkacağız. Belki siyasi görüşlerimiz ayrı olabilir ama Zor zamanlarda hep birlik içerisinde olduk ve bundan sonrada hep birlik içerisinde olacağız dedi.

Başkan Mesut Samanlı ziyaretten dolayı Anadolu Basın Birliği Malatya Şube Başkanı Zeki Dağ ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ediyor çalışma hayatında başarılar diliyorum dedi. 
Ziyaret sonrası Anadolu Basın Birliği Malatya Şube Başkanı Zeki Dağ , (MHP) Malatya İl Başkanı Mesut Samanlı’ya Derneğin logosunu simgeleyen duvar saati taktim etti.

uyor.

Bülten

Bakmadan Geçme