Başkan Dağ'dan Başsağlığı Mesajı

Şehit Piyade onbaşı Ali Seydi Özdemir için Anadolu Basın Birliği Malatya Şube Başkanı Zeki Dağ, bir başsağlığı mesajı yayınladı.

20 Haziran Çarşamba günü hain terör örgütü PKK’lı teröristler tarafından şehit edilen Malatyalı sözleşmeli Piyade onbaşı Ali Seydi Özdemir için Anadolu Basın Birliği Malatya Şube Başkanı Zeki Dağ, bir başsağlığı mesajı yayınladı.

Terörü ve teröristleri lanetleyen Başkan Dağ, mesajında şöyle dedi.

Son yıllarda teröre karşı elde edilen büyük başarılarla dağılma noktasına gelen terör örgütleri, ülkemizdeki barış, huzur ve kardeşlik ortamını bozmak için hain bir saldırı düzenlemiştir.

Bu hain saldırıda gözünü kırpmadan Vatan nöbeti tutan evladımız sözleşmeli Piyade Onbaşı Ali Seydi Özdemir şehit olmuştur. Öncelikle şehidimize Allah’tan rahmet, ailesi, silah arkadaşları ve milletimize başsağlığı diliyorum.

Terör ve terör destekçileri, devletimizin kudreti, hükümetimizin iradesi güvenlik güçlerimizin mücadelesi ve halkımızın da desteğiyle yok edileceklerdir. Bunda hiç kimsenin şüphesi olmasın.

Vatanı için şehitlik mertebesine ulaşan Piyade onbaşı Ali Seydi Özdemir ve diğer şehitlerimizi bir kez daha rahmetle anıyor, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum.

Bakmadan Geçme