Başkan Doğan: 'Bakkallarımız yaşasın istiyoruz'

Kocaeli Bakkallar Büfeciler ve Tekel Bayileri Esnaf Odası Başkan Bayram Kütük ve yönetimi, İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan'ı ziyaret etti.Oda Başkanı Bayram Kütük ve yönetim kurulu üyeleri Mahmut Akbaş, Nurullah Murat, Bekir Sarıkaya...

Kocaeli Bakkallar Büfeciler ve Tekel Bayileri Esnaf Odası Başkan Bayram Kütük ve yönetimi, İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ı ziyaret etti.

Oda Başkanı Bayram Kütük ve yönetim kurulu üyeleri Mahmut Akbaş, Nurullah Murat, Bekir Sarıkaya ve Mikail Yaşar’ın yer aldığı ziyarette Başkan Doğan misafirleriyle yakından ilgilenerek, çeşitli konularda görüş alış verişinde bulunuldu. Mahalle bakkalların toplumda ayrı bir yeri olduğunu belirten İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, “Tüm bakkallarımıza hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Bakkallık dünyanın en zor işlerinden biridir. Bakkal, aileden biridir. Toplumumuzun bir değeri olan bakkal kültürünün kaybolmamasını istiyor ve belediye olarak desteklemeye çalışıyoruz. Bu kapsamda belediyeler kadar vatandaşlarımıza da görev düşüyor. Vatandaşımızın alışverişinin bir bölümünü mahallerindeki bakkallardan yapmaları bu mesleğin yaşamasına destek olacaktır. Vatandaşlarımızı bakkallardan alışveriş yapmaya teşvik etmek amacıyla çalışıyoruz. Daha önce Bakkallar Odamız ile halkı teşvik etmek amacıyla çeşitli faaliyetler yapmıştık, yine yapacağız. Bakkallarımızın cephelerini, tentelerini daha cazip hale getirebilmek adına planlamalar yapıyoruz. Önümüzdeki süreçte bu konuyla ilgili çok daha kültürel ve sosyal faaliyetler yapacağız” dedi.

Bakkalların önemini ve desteklenmesi gerektiğini her platformda dile getiren ve proje üreten Başkan Doğan’a teşekkür eden Bakkallar Odası Başkan Bayram Kütük de, “Bakkalları ve yerel esnafı çok önemseyen, her zaman bizlerin yanında olan Belediye Başkanımıza ne kadar teşekkür etsek azdır. Herhangi bir sorunumuz sıkıntımız olduğunda başkanımızın kapısını rahatlıkla çalabiliyoruz” şeklinde konuştu.

Bakmadan Geçme