Başkan Doğan, yabancı öğrencileri ağırladı

Körfez Rotary Kulübünün konuğu olarak İzmit'e gelen yabancı öğrenciler, İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan'ı ziyaret etti.İngiltere, Fransa, Slovenya, İspanya, Romanya, Hindistan, Tayvan, Macaristan ve Danimarka'dan gelen öğrencilerin...

Körfez Rotary Kulübünün konuğu olarak İzmit’e gelen yabancı öğrenciler, İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan’ı ziyaret etti.

İngiltere, Fransa, Slovenya, İspanya, Romanya, Hindistan, Tayvan, Macaristan ve Danimarka’dan gelen öğrencilerin Başkan Doğan’ı ziyaretlerinde Körfez Rotary Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Melih Paşmakçı, Körfez Rotaract Kulübü dönem Başkanı Gülşah Çubuklu da yer aldı. Körfez Rotary Kulüp Başkanı Paşmakçı ziyaretle ilgili olarak, “Kısa dönem öğrenci değişim programı çerçevesinde konuğumuz olan yabancı öğrencilerle birlikte Belediye Başkanımız Dr. Nevzat Doğan’ ziyaret edip çeşitli konularda görüş alış verişinde bulunmak istedik “ dedi.

Konuklarıyla yakından ilgilenen ve onlara günün anısına çeşitli hediyeler veren Başkan Doğan ise, “Dünyanın dört bir yanından gelen öğrencileri şehrimizde ağırlamaktan çok mutluyuz. Bu tür ziyaretleri ülkemizin tanıtımı bakımından önemsiyoruz. Körfez Rotary Kulübü ve Körfez Rotaract Kulübü başkanlarına da teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Bakmadan Geçme