Başkan Evren, Horata Vadisi Acilen Hayata Geçirilmelidir

Malatya Esnaf ve Sanatkârlar Kredi Kefalet Kooperatif Başkanı Ali Evren Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar'a ziyarette bulundu.

Malatya’da yapılması düşünülen ve uzun bir süredir bazı itirazlar nedeniyle bir türlü hayata geçirilemeyen Horata Vadisi yapıldığında Malatya’nın en önemli prestijli projelerinden olacağından Malatyalılar bir an önce yapılmasını bekliyorlar.

Malatya Esnaf ve Sanatkârlar Kredi Kefalet Kooperatif Başkanı Ali Evren Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar’a ziyarette bulundu.

Ziyaret esnasında Malatya’nın ve Yeşilyurt İlçesinin önemli yerleşim alanlarından Banazı Konak’ta Horata Vadisi Projesi de ele alınarak istişare edildi. Malatya ESKKK Başkanı Ali Evren yaptığı açıklamada” Yeşilyurt Belediye Başkanı Sayın Mehmet Çınar’ı Makamında Ziyaret ettik. Malatya’nın geleceğini ilgilendiren, Yeşilyurt ilçesine prestij kazandıracak ve Ekonomiye katkı sunacak Horata Vadisi Projesini istişare ettik.

Horata Vadisi Projesi hayata geçtiğinde Malatya Ekonomisine katkı yanında iş + Aş + Prestij olacaktır. İnşaat Sektöründe 500 kaleme tekabül etmektedir. Piyasaların açılmasıyla birlikte ilimize canlılık kazandıracaktır.

Malatyalıların Belediyelerden beklentisi Hükümetin açıkladığı Banka kredileri ile Horata Vadisi Projesinin acilen hayata geçirilmesidir. Güzel çalışmalara imza atıyorlar. Çalışmalarından dolayı Sayın Başkan Çınar’a Teşekkür ederim.  “

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek” Bugün Malatya Esnaf Camiamızın değerli Başkanı Sayın Ali Evren Başkanımızı misafir ettik. Nazik ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum.

Birçok konuda Yeşilyurt ilçemizde yapılan çalışmaları konuştuk. Özellikle sayın başkanın bize belirttiği Horata Vadisi Projesi ile yakından ilgileniyoruz. Hukuki süreçler devam ediyor. Yeşilyurt İlçemizin ve vatandaşlarımızın menfaatine olan her hizmeti hayata geçirtiyoruz” diye belirtti.

Kayhan İNCEOĞLU Malatya Derin Haber

Bakmadan Geçme