Cumhurbaşkanı Erdoğan Malatya'ya davet Edildi

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı Malatya'ya davet ettiklerini açıkladı.

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı Malatya’ya davet ettiklerini açıkladı.
Gürkan, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın başkanlığında gerçekleştirilen  AK Parti 156. Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısına katıldıklarını belirterek, burada İl Başkanı İhsan Koca ile birlikte Cumhurbaşkanı Erdoğan’a yaş kayısı hediye ettiklerini kaydetti.

Gürkan, “AK Parti İl Başkanımız İhsan Koca ile birlikte Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ile bir araya gelerek kendilerini Malatya’mıza davet ettik. 
Sayın Cumhurbaşkanımız hemşehrilerine selamlarını ilettiler, hemşehrilerim adına şükranlarımı sunuyorum.” dedi.

AK Parti İl Başkanı İhsan Koca ise “Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, İl Başkanları Toplantısı sonrasında bizleri kabul etti. Büyükşehir Belediye Başkanımız Selahattin Gürkan ile birlikte Cumhurbaşkanımızı Malatya’mıza davet ederek, hemşehrilerimizin selam ve muhabbetlerini ilettik.” dedi.

Bakmadan Geçme