Başkan Gürkan, 'Malatya modeli Türkiye'ye örnek olacak'

AK Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selahattin Gürkan, 31 Mart'ta gerçekleştirilecek olan yerel seçimler kapsamında çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor.

Battalgazi Belediye Başkanı ve AK Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selahattin Gürkan, “Biz belediye hizmetleri yapacağız ancak koordinasyon noktasında gerek Tarım ve Orman Bakanlığı gerek Devlet Su İşleri olsun, diğer bakanlıklarla iyi bir koordinasyon kurmamız lazım. Malatya’da da üretimi teşvik edecek bir yönetim anlayışı ve teşvik sistemi uygulamalıyız” dedi.
Gürkan, 31 Mart’ta gerçekleştirilecek olan yerel seçimler kapsamında çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Gürkan, seçim çalışmaları kapsamında Yeni Cami çevresindeki esnafları ziyaret etti. Esnaf ve vatandaşların yoğun ilgisi altında ziyaretlerde bulunan Gürkan, hem sorun ve önerileri dinledi hem de projelerini anlattı.
Battalgazi Belediye Başkanı ve AK Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selahattin Gürkan, seçim çalışmaları kapsamında esnaf ziyaretlerinde bulundu.
Yeni Cami çevresindeki esnafları ziyaret eden Gürkan, vatandaşlarla da uzun süre sohbet etti. Yoğun ilgi altında ziyaretlerde bulunan Gürkan, “Biz belediye hizmetleri yapacağız ancak koordinasyon noktasında gerek Tarım ve Orman Bakanlığı gerek Devlet Su İşleri olsun, diğer bakanlıklarla iyi bir koordinasyon kurmamız lazım. Malatya’da da üretimi teşvik edecek bir yönetim anlayışı ve teşvik sistemi uygulamalıyız. Yani kara değil üretime teşvik etmek lazım. Yüksek potansiyelde bir oy alalım ki Malatya modeli Türkiye’ye örnek olsun” dedi.
“Allah’ına Kurban Senin”
Esnaf ve vatandaşlar, Battalgazi Belediye Başkanı ve AK Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selahattin Gürkan’a büyük ilgi gösterdi.
Bazı esnaf ve vatandaşlar, ‘Allah’ına kurban senin’ diyerek karşıladıkları Gürkan’ı bağırlarına basarken, bir vatandaş, ‘Sen babasın, sen garibanın babasısın’ diyerek, sevgi gösterisinde bulundu.
Gürkan’ın ziyareti esnasında bir eczacı ise “Türkiye’de ötekileştirmeyi aşan tek insan sizsiniz. Siyaset üstü bir insansınız. Size teşekkür ediyoruz” dedi.

Bakmadan Geçme