Başkan Gürkan, 'Sosyal Barış Noktasında Büyük Gayret Gösteriyorlar'

Başkan Gürkan, Hacı Bektaş Veli Kültür Merkezi Vakfı'nda Yapılan Çalışmaları Yerinde İnceledi

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Battalgazi Belediyesi tarafından Hacı Bektaş Veli Kültür Merkezi Vakfı’nın çevre düzenleme ve asansör yapım çalışmalarını yerinde inceledi. Hacı Bektaş Veli Kültür Merkezi Vakfı Genel Başkanı Hasan Meşeli, Başkan Gürkan’ın her daim yanlarında olduğunu belirterek, “Başkanımızı seviyoruz ve destekliyoruz” dedi. 

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, beraberinde Hacı Bektaş Veli Kültür Merkezi Vakfı Genel Başkanı Hasan Meşeli ve bazı birim müdürleri ile birlikte Battalgazi Belediyesi tarafından Hacı Bektaş Veli Kültür Merkezi Vakfı’nın çevre düzenleme ve asansör yapım çalışmalarını yerinde inceleyerek, çalışmalar hakkında bilgiler aldı. 

HER ZAMAN BİZİM YANIMIZDA OLMUŞTUR
Hacı Bektaş Veli Kültür Merkezi Vakfı Genel Başkanı Hasan Meşeli, Başkan Gürkan’ın Hacı Bektaş Veli Kültür Merkezi Vakfı’na verdiği desteklerden dolayı teşekkür ederek, “Şehrimizin çok değerli Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan beyin Malatya’mızın güzelleşmesine, toplumu bir arsaya getirmesine, birlik ve beraberliğine, çağdaş bir Malatya ve Battalgazi Belediyemizin yapılanmasına fevkalade hizmetlerinden dolayı ben Hacı Bektaş Veli Kültür Vakfı Merkezi Genel Başkanı olaraktan kendisine minnettarım. Kendisine üstün başarılar diliyoruz. Vakfımıza da önceden beri birçok emeği geçmiştir, her zaman bizim yanımızda ricamızı sağ olsun hiçbir zaman kırmamıştır. Malatya’mıza çok değerli hizmetler vermektedir. Bu asansör daha önce 2011 tarihinde dönemin Valisi Ulvi Saran bey tarafından yapıldı ancak; bu dış metalleri çok inceydi, kar ve yağmur yağdığı zaman içerilere su doluyordu. Bu nedenle de sık sık arızalar meydana geliyordu. Sayın Başkanımıza ben rica ettim ve fevkalade panel sandviç ile bunu yaptılar. Kendisine minnettarım, şükran duyuyoruz ve kendisini seviyoruz, kendisini destekliyoruz. Burada 7 tane kurs var. 2 saz kursu var, bayanlara yönelik makine nakış kursu, mefruşat kursu, çeyiz dekorasyon kursu var, Türk Halk oyunları kursu var, resim kursu var, gitar kursu ile semah kursu var” diyerek, vakfın Türkiye ve Malatya için önemine dikkat çekti. 

MEMLEKETİMİZİN SİGORTASI KONUMUNDALAR
Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ise, Hacı Bektaş Veli Kültür Merkezi Vakfı’nın yanında olduklarını ve çalışmalarını destekleyeceklerini belirterek, “Hacı Bektaş Veli Kültür Merkezi Vakfı Genel Başkanı sayın Hasan Meşeli’nin güzel ifadeleri için kendilerine teşekkür ediyorum. Esasen bizim kendilerine teşekkür etmemiz lazım. Kendileri memleketimizin sigortası konumundalar. Kendilerinin burada yaptığı işlerle toplumumuzun sosyal barışı ve entegrasyonu noktasında büyük gayret ve çaba gösteriyorlar. Kendileri bize buranın çevre düzenlemesi ile ilgili asansör ve iç boyaları, zemin düzeltmeleri ile ilgili bize aktardıklarında biz seve seve bunları yapmamız gerektiğini kendilerine ifade ettik. Çalışmalar tamamlanmış durumda.  Az önce içeriye girdiğimde çocukların saz ve bağlama kursu aldıklarını gördüm. Değişik alanlarda etkinliklerini gördüm, halk eğitim kurslarını gördüm. Özellikle böyle bir eserin buraya kazandırılmasında ki Hasan Meşeli beyi çok öncesinde tanıyorum. Tavır, tutum ve söylemleriyle toplumda sosyal barışı öne çıkaran, ortak payda insanlık anlayışını öne çıkaran ve bu temelde hareket eden çok değerli bir insan ve genel başkanımız. Ben bu vesile ile kendilerine çok teşekkür ediyorum. Aynı zamanda biz belediye olarak her konuda Hacı Bektaş Veli Vakfı’nın yanında olduğumuzu ve bu tür çalışmaları hep destekleyeceğimizi de burada ifade etmek istiyorum” diyerek, yapılan çalışmaların hayırlı olması temennisinde bulundu.
 

Bakmadan Geçme