Başkan Karademir Azerbaycanlı Öğrencileri Ziyaret Etti

Malatya Gelecek Partisi Dış İlişkiler Başkanı Veysel Karademir, Malatya İnönü Üniversitesi Azerbaycan öğrenci sorumlusu Sayın Fuat Hasanov ve öğrencileri Ziyaret Etti.

Gelecek Partisi Malatya Dış İlişkiler Başkanı Veysel Karademir Ermenistan’ın Gardaş Azerbaycan’a yapmış olduğu saldırı sonucunda Şehit olan Vatandaşlar ve Azerbaycan Askerinin ailelerinin her zaman yanında olduklarını dile getiren Karademir bu saldırıların kabul edilemez ve Ermenistan’ı Hain saldırıdan dolayı kınıyorum.
Azerbaycan’ın halkının dün olduğu gibi bugün de haklı davalarının yanında olduklarını dile getiren Genel Başkanımız Sayın Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu’nun Azerbaycan Büyük Elçiliğini ziyaret edip son gelişmeler hakkında bilgi aldı. Dış İlişkiler başkanlığını bu konuda görevlendirip ne gerekiyorsa Yapılması konusunda gerekli çalışmaları yapacaklarını belirten Genel başkanımız Sayın Davutoğlu, Azerbaycan devletinin ve Milletinin bizden farklı olmadıklarını Azerbaycan halkının acısı, acımız sevinci, sevincimizdir. Dedi
Malatya İnönü Üniversitesi Azerbaycan öğrenci sorumlusu Sayın Fuat Hasanov ve öğrencilere ziyaretimiz esnasında belirtilip öğrencilerin aileleri ile her hangi bir iletişim sıkıntılarının olmadıkları, Haklı olan davalarında sonuna kadar Devlet Başkanlarının yanında olacaklarını belirttikten sonra Gelecek Partisi Malatya Dış İlişkiler Başkanı Veysel Karademir’e Fuat Hasanov tarafından Azerbaycan Bayrağı Hediye Edildi.
Fuat Hasanov her daim Azerbaycan halkının yanında olan Türkiye Cumhuriyeti Devleti ve Milleti ne Minnettarlığını belirtip sonsuz şükranlarını sundu.

Haber Merkezi

Bakmadan Geçme