Başkan Kiraz'a Hayırlı Olsun Ziyareti

Güvenlik-İş sendikası Malatya il temsilciliği Çetin Tatar ve Sendika Kadın Komisyonları Üyesi Malatya il temsilcisi ile birlikte CHP Malatya il başkanı Enver Kiraz'a hayırlı olsun ziyareti.

Güvenlik-İş sendikası Malatya il temsilciliği Çetin Tatar ve Sendika Kadın Komisyonları Üyesi Malatya il temsilcisi İle Birlikte CHP Malatya il başkanlığına seçilen Enver Kiraz'a hayırlı olsun ziyareti.
CHP Malatya İl Başkanı Enver Kiraz'a Hem Hayırlı Olsun Hemde Bir Güvenlik iş Sendikasına Verdiği desteklerden Dolayı Teşekkür Ediyorum.
Başkan Tatar Yaptığı kısa açıklamada; Şu an Türkiye gündeminde olan kıdem tazminatı hakkında Syın Başkanımla bilgi alışverişinde bulunduk ve Kıdem Tazminatıyla Alakalı bu gün soykan parkında yaptığımız “Tazminatıma Dokunma” Basın açıklamasına bizzat katılarak bizlere verdikleri destekten dolayı Sayın Başkanıma teşekkür ediyorum. Sayın Enver Kiraz’ın yeniden CHP Malatya il başkanlığı görevine seçilmesinden dolayı tekrardan hayırlı olsun diliyor bundan sonra ki çalışmalarında başarılar devamını dilerim.'Dedi.

Bakmadan Geçme