Başkan Kiraz Muhtarlar derneğini ziyaret etti

CHP Malatya İl Başkanı Enver Kiraz 19 Ekim Muhtarlar günü Dolayısıyla Malatya'da bulunan muhtarlar derneklerini ziyaret etti.

CHP Malatya İl Başkanı Enver Kiraz 19 Ekim Muhtarlar günü Dolayısıyla Malatya’da bulunan muhtarlar derneklerini ziyaret etti.
Muhtarlar ziyaretinde günün anlamı ve önemi bir konuşma yapan Başkan kiraz Şu ifadeye ter verdi; Muhtarlar gününüzü yürekten kutluyoruz zor bir dönemde muhtarlarımızın da görev yaptığını biliyoruz son dönemde özellikle pandemi ile mücadele ettiğimiz hepimizin başına bele olan bu hastalıkla mücadele ettiğimiz bir dönemde muhtarlarımızla önemli riskler aldılar önemli bir görev üsleniyorlar. Muhtarlarımızın görevlerini biliyoruz belki muhtarlarımızın direktifleri doğrultusunda hem yapılması gerekenler noktasında hem emirleriniz noktasında her zaman görev yapmaya hazırız emirlerinizi her zaman başımızın üstünde tutarız çünkü siz mahalleli adına insanlık adına görev üsleniyorsunuz. Hem onların çekmiş oldukları zorlukları görüyoruz taleplerini dile getirme fırsatımız oluyor. Biz de hem parti olarak milletvekili noktasında muhtarlara yönelik gerçekleştirmek istediğimiz projelerimiz var her zaman sunmuş olduğunuz projeler var,

Yeşilyurt Muhtarlar Derneği Başkanı Salman Şahbaz; Muhtarlar günümüz olsa da olmasa da il başkanımız en azından ayda bir veya 2 defa muhtarlığımızı ziyaret eder sorunları sıkıntılarımızı dinler, Elinden geldiği kadar tüm çabaları gösterir ben bu anlamlı günde şahsım ve muhtarlarımın adına değerli başkanıma çok teşekkür ediyorum.

Türkiye Muhtarlar Derneği Malatya Şube Başkanı Mustafa Eren; Muhtarlar geçmiş den bu güne bir bucuk asırlık mazileri vardır. Aynı Zamanda Cumhuriyetin kurulmasından sonrada muhtarlık Türkiye’de daha da gelişmiştir. Sayın Başkanımıza Muhtarlarım adına derneğimizi ziyaretinden dolay teşekkür ediyorum dedi.

Battalgazi Muhtarlar Derneği Başkanı A. Vahap Ortaç; Bu Ülke için muhalefet gerekli son günlerde muhalefetin yaptıklarından çok memnunuz. Özellikle Azerbaycan konusun da hükümete ve devlete verdiğiniz destekten dolayı teşekkür ediyoruz. Muhalefetsiz olmaz tabi’ki yanlışa yanlış diyeceğiz doğruya doğru diyeceğiz Muhtarlarda bu memleketin sigortası bayrağına devletine bağlı bu ülkesini seven arkadaşlardır. Bu Anlamlı günde Battalgazi muhtarlar derneğini ziyaretlerin den dolayı sayın başkanımıza Battalgazi muhtarları adına teşekkür ederim dedi.

Bakmadan Geçme