Başkan Polat'dan geçmiş olsun mesajı

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, geçmiş olsun mesajı yayımladı.

Yeni Malatyaspor Kulübü ve Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, geçmiş olsun mesajı yayımladı.

Yeni Malatyaspor Kulübü ve MalatyaBüyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, Spor Toto Süper Lig'in ilk haftasında Göztepe deplasmanı dönüşünde kaza geçiren taraftarlar için geçmiş olsun mesajı yayımladı.

Sarı-siyahlı kulübün internet sitesinden yapılan açıklamada, Göztepe karşılaşması sonrası kaza geçiren taraftarlar için acil şifa dileğinde bulunuldu.

Açıklamada, "Göztepe karşılaşması sonrası Malatya'ya dönerken, Afyon-Konya yolu üzerinde kaza geçiren cefakar taraftarlarımızın haberini derin bir üzüntü ile öğrenmiş bulunmaktayız. Kazada yaralı kardeşlerimize acil şifalar diliyor, camiamıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz." denildi.

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat da yazılı açıklamasında, trafik kazası geçiren Evkur Yeni Malatyaspor taraftarları için geçmiş olsun dileğinde bulunarak, "Göztepe maçı sonrası Malatya'ya dönmek üzere yola çıkan aracın Afyonkarahisar'da trafik kazası yaptığını üzüntüyle duydum. Malatya ve spor camiasına geçmiş olsun. Yaralı kardeşlerime ise acil şifalar diliyorum." ifadelerini kullandı.

Bakmadan Geçme