Başkan Samalı: 'Milletimizin Başı Sağ olsun'

MHP Malatya İl Başkanı Mesut Samanlı İdlib'de Hain ve Alçakça Saldırı Sonucu 33 Askerimizin Şehit Edilmesi Taziye mesajı yayımladı.

27 Şubat 2020’de İdlib kırsalında katil Esad unsurlarıyla zalim işbirlikçileri tarafından mübarek Kandil günü olması gözetmeksizin yapılan hava saldırısında otuz üç kahraman askerimiz Şehit olmuştur.
Büyüyen İdlib krizi milli bekamızı üst düzeyde tehdit etmektedir. Gelinen bu durumda, hiçbir sözün itibarı inandırıcılığı kalmamıştır. Sayın Genel Başkanımız Devlet BAHÇELİ beyin özellikle iki haftadır Rusya’ya güvenilmemesi, ilişkilerin gözden geçirilmesi istense de şuana kadar gelinen durumda atılan bir adımın olmaması üzüntü vericidir. Milliyetçi Hareket Partisi Türkiye Cumhuriyeti’nin her türlü müdahale hakkını, ve mücadele kararını haklı ve meşru görmektedir. 
Hükümetin alacağı siyasi ve askeri her karara desteğimiz tamdır. Düşmanın görüldüğü yerde kafası  ezilmelidir. Bu doğrultuda sınır kapılarının açılması isabetli bir karardır. Katil şerefsiz Esad Türk milletine yaşattığı bu acının karşılığını yaptığı bu cürretin karşılığını geç kalmadan en ağır şekilde almalıdır. Gün birlik olma beraber olma günüdür. Siyasi polemiklerle oyalanmadan aynı cephede aynı şuur ve ruhla buluşma günüdür. Kimin hangi siyaset anlayışında hangi fikirde olmasının bir önemi kalmamıştır. Önce ülkem ve milletim sonra partim ve ben ilkesinde buluşmak mecburi zorunluluktur. Esad ya pişman olup teslim bayrağını çekmeli yada bombaladığı topraklar ona ve çetesine mezar olmalıdır. Türkiye’nin bir Nato ülkesi olması dolayısıyla bu saldırı tüm Nato üyelerine yapılmıştır. Bu durum Nato üyesi her ülkenin sınavıdır Milliyetçi Hareket Partisi olarak inancımız tamdır ki Türk Silahlı Kuvvetleri’miz ülkemizin güvenliğini muhafaza ve müdafaa etmeye ayrıca dökülen her kanın hesabını misliyle sorma gücüne sahiptir. 
Biriz, diriyiz hep birlikte güçlüyüz. Aşılmaz son kaleyiz.
Aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet, yaralı kardeşlerimize acil şifalar diliyoruz. 

Bakmadan Geçme