Başkan Samanlı'dan 15 Temmuz Mesajı

Milliyetçi Hareket Partisi Malatya İl Başkanı Mesut Samanlı 15 Temmuz Demokrasi ve Milli, Birlik Günü nedeniyle bir Mesaj Yayımladı

Milletimiz asırlarca pek çok keskin dönemeçten geçmiş, pek çok ağır imtihanı alnının akıyla atlatmıştır. Bu tarihi vakalarda; millet adına hüküm süren, söz söyleyen kişilerin dirayetli durmaları Türk milletinin de kaderini değiştirmiştir. Kürşad İhtilali; “Çin’e karşı 40 kişiyle de olsa direnelim” diyen cesarete nasıl bağlıysa; 15 Temmuz gecesi gerçekleşen karanlık işgal girişiminin akamete uğraması da MHP Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli’nin duruşuyla alakalıdır.
Bu toprakların gördüğü en alçakça işgal girişimi, 15 Temmuz gecesi yaşandı. O gece; sokaklara inerek kendi halkına namlu doğrultanların, ellerinde Türk devletinin silahları, üzerlerinde Türk ordusunun üniformaları vardı. Bu milletin iradesine, meclisine, evlatlarına 1000 yıl biriktirdikleri kinle birlikte kurşun yağdıranlar; karşılarında yıkılmayacak, aşılmayacak, devrilmeyecek bir duvar gördüler. Bu duvar; Türk milletinin inancıydı. Bu güneşi hiç doğmayacak gibi karanlık ve umutsuz görünen gecede dahi milletimize inanç ve heyecan aşılayan şeylerin başında; şüphesiz Sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’nin başından itibaren gösterdiği tavır gelmektedir.
O kanlı 15 Temmuz gecesinin ertesinde Yenikapı Mitingi’yle taçlanan milli direniş ve diriliş ruhu; Sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’nin kelimeleriyle, tarihin şeref levhaları arasında yerini almıştır. 15 Temmuz gecesi Türk milletini ayağa kaldıran ruh; Sarıkamış, Çanakkale’de cepheye koşturan ruhtan ayrı değildir. Onlar sayesinde, Türk milletinin birlik olduğunda nelere kadir olduğu yedi düvel tarafından yeniden görülmüştür.
Milliyetçi Hareket Parti’mizin Sayın Genel Başkanı Bahçeli; 15 Temmuz gecesi, en başından beri yabancı istihbarat örgütlerinin ileri karakolu olan FETÖ’ye karşı göğüs germiş ve inisiyatifini milli iradenin tecelligâhı seçilmiş meclisten yana kullanmıştır. 
Sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’nin tavrı sayesinde; MHP ve ülkücü hareketin, devlet mekanizmasının sigortası, milletin hakiki fedaileri olduğu tekrar anlaşılmıştır. 15 Temmuz hain saldırı sonrası Türk milletinin iç dinamikleri harekete geçerek düşman karşısında yek vücut olmuş Ve Cumhur ittifakı kurulmuştur. Cumhur ittifakını atamete uğratmaya çalışanlar şunu asla unutmamalıdırlar ki Cumhur ittifakı her geçen gün güçlenerek varlığını devam ettirmektedir. Ve bundan sonrada kararlı bir şekilde sürecektir.
Sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli ve onunla birlikte yol yürümekten şeref duyan ülkücüler; her zaman liderlerinin emrinde hak yolda hak İçin milli birlik ve beka için kanlarının son damlasına kadar mücadeleye devam edeceklerdir..

Bakmadan Geçme