Başkan Samanlı'dan Gazeteciler ve Basın Bayramı Kutlama Mesajı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya İl Başkanı Mesut Samanlı, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Başkan Mesut Samanlı, yayınladığı mesajında “Yalansız, hakkaniyetli yayın anlayışı ile bizleri aydınlatan tüm gazetecilerimizin ve basın ehlinin 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı’nı kutluyorum.” dedi.
MHP Malatya İl Başkanı Mesut Samanlı'nın mesajı şöyle: Tüm Gazetecilerimizin Günü Kutlu Olsun “Bugün ülke geneline baktığımızda gazetecilik ve basın-yayın organlarının çalışma şeklinin bariz bir şekilde ikiye ayrıldığını görüyoruz. Bir tarafta doğrudan şaşmayan ve her daim tarafsızlık içinde çalışmalarını sürdüren emektarlarımız; diğer tarafta ise yalanı diline pelesenk etmiş ve fonculuğu ile ifşa olunmuş; yanlı ve taraflı güruh. Birlik ve beraberlik için var gücüyle çalışan emektarlarımız ile birlik ve beraberliği baltalamaya çalışanları aynı kefeye koymak elbette abes bir durum olur.
Tüm dünyada olduğu üzere ülkemizde de basın-yayın kuruluşları oldukça önemli bir yere sahip. Bunu kötüye kullanmak bence vatana ihanet ile eşdeğerdir; çünkü insanların yansız ve gerçek habere ulaşmalarını engelleyip; kaosa ve karmaşaya sebep olmak ülke birlik ve beraberliğine gölge düşürebiliyor, bunun örneklerini son zamanlarda sıklıkla görüyoruz. Bu yüzden işini hakkıyla yapan ve her daim adaletli yayıncılığı kendisine ilke edinmiş olan; yalansız, hakkaniyetli yayın anlayışı ile bizleri aydınlatan tüm gazetecilerimizin, basın-yayın çalışanlarının ve kıymetli basın danışmanımın 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramını kutluyorum."
 

Bakmadan Geçme