Başkan Samanlı, Fatma Teyzeye Ziyaret Etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da meclis gurup toplantısında söz ettiği Fatma Özaslan'a ilgi devam ediyor.

Malatya'da yaşayan 78 yaşındaki Fatma Özaslan'ın pazarda alışveriş yaparken Suriye konusundaki sözleri kısa sürede sosyal medyada gündeme geldi.Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya İl Başkanı Mesut Samanlı ve yönetimi Fatma Teyzeyi ziyaret etti.

Sosyal medyada fenomen olan Fatma teyzeyi ziyaret eden Başkan Samanlı, Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin isteği üzerine Fatma Teyzenin elini öptü.

Suriye'nin İdlib kentinde Türk Silahlı Kuvvetleri'nin, rejim güçlerine karşı başlatmış olduğu Harekât ta sosyal medyadan destekleyen açıklamalar yapan Fatma Özaslan'ın bu harekatı destekleyen videosu büyük ilgi çekti ve binlerce kez tıklandı.

“Sözde aydın olanlar Fatma Teyzenin videosu izlesin”

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya İl Başkanı Mesut Samanlı ve yönetimi evinde ağırlayan 78 yaşındaki Fatma Teyze," Devlet Bahçeli sağlığını kaybettiği halde hala vatanım diyor, hala da savaşıyor. Bunu yapanı kim sevmez, Bahçeliyi kim bağrına basmaz. Ben yağcılık olsun diye değil, herşeyin gerçeğini söylerim. Allah benim ömrümden alsın Erdoğan ve Bahçeli'nin ömrüne versin"dedi.

“MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye herkes saygı duyuyor”

Ziyaretten Fatma teyzenin elini öperek kendisine teşekkür eden Başkan Samanlı,"Genel Başkanımızın senin videonu seyretmiş, seni tebrik etti. Sana çok çok selamları var. Teyzemi bulun ve elini öpün dedi bizlere. Bizlerde seni ziyaret ederek hem hayır duanı almak istedik hemde Genel başkanımızın sana selamını getirdik" şeklinde konuştu.

Bakmadan Geçme