Başkan Yanılmaz'a Bir Ödül Daha

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz'a Elazığ Kültür ve Sanat Festivali Komitesi tarafından ' Yılın Çevre ve Teknoloji' ödülü verildi.

Elazığ Kültür ve Sanat Festivali Komitesi Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz’ı makamında ziyaret ederek ödülünü takdim etti. 
Birinci Elazığ Kültür Sanat Festivali'nin gerçekleştirdiklerini ve Başkan Mücahit Yanılmaz’ın önderliğinde çok güzel bir etkinliğin olduğunu söyleyen Festival Komitesi Başkanı Figen Dilgin, “Birbirinden değerli konuklarımızın katılımıyla 1. Elazığ Kültür ve Sanat Festivalini gerçekleştirdik. Sanatçılarımız Başkanımız Mücahit Yanılmaz’ın davetine iştirak etmekten son derece mutlu olarak buradan ayrıldılar. Dünya’da ün yapmış modacı, oyuncu, kişisel gelişim uzmanı, yönetmen, senaristler aramızdaydı ve Elazığ’ı çok beğendiler. Hepsi zaten sahnede Elâzığ insanının farkını dile getirdiler. Birçok yerde gezdik dolaştık ama Elâzığ insanı kadar sıcak insanlar görmedik. Güzel bir organizasyon yaptığımızı düşünüyorum. Elazığ Belediye Başkanımız Mücahit Yanılmaz’a sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum. Konuklarımız Elazığ'ın yemeklerini tarihi yerlerini çok beğendiler. İnşallah Allah nasip eder Elazığ'da yine böyle bir organizasyonla karşınıza çıkarız ”dedi.
BAŞKAN YANILMAZ: ‘ELAZIĞ FESTİVALLER ŞEHRİDİR’
Elazığ 1. Kültür ve Sanat Festivali'nin oluşmasında emeği geçen herkese teşekkür eden Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz ise yaptığı konuşmada şunları ifade etti. “Düzenlenen festival kapsamında şehrimize birçok değerli sanatçı gelerek Elâzığ’ın güzelliklerini, zenginliklerini görme imkânı buldular. İnanıyorum ki Elazığ'dan memnun bir şekilde ayrıldılar. Önümüzdeki yıl inşallah 2. Kültür ve Sanat Festivali’ni gerçekleştireceğiz. Elazığ’ımıza gelen her sanatçının Elâzığ turizm rehberi olarak gitmesi için vesile olacak çalışmaları yaparak Elâzığ’ımızı daha çok tanıtmış oluruz. Ben tekraren 1. Elâzığ Kültür ve Sanat Festivali'nde emeği geçenlere çok teşekkür ediyorum.”
 

Bakmadan Geçme