Başkan Yılan'dan Polis Noktalarına Ziyaret

Başkan Yılan, Emniyet Teşkilatının 173. kuruluş yıldönümü dolayısıyla polis kontrol noktasında görev yapan polisleri ziyaret ederek 10 Nisan Polis Haftasını  kutladı.

Ülkü Ocakları Malatya İl Başkanı Emrah Yılan, Emniyet Teşkilatının 173. kuruluş yıldönümü dolayısıyla polis kontrol noktasında görev yapan polisleri ziyaret ederek 10 Nisan Polis Haftasını  kutladı.
Başkan Yılan “Köklü bir geçmişe, tecrübe birikime sahip olan Türk Polis Teşkilatı’nın, kanunların uygulanmasını gözetmek, kamu düzenini ve vatandaşların huzur ve güven içinde yaşamalarını sağlamak yönünde kutsal bir görev üstlenmektedir. Temel hak ve özgürlüklerin korunması konusunda takdirle karşıladığımız bir vazife şuuru içerisinde görevlerini yerine getirmektedirler. Milletimizin birlik ve beraberliği için canını ortaya koymaktan çekinmeyen, çalışmalarını özverili bir şekilde sürdüren Emniyet Teşkilatımız, görev ve sorumluluklarını en iyi şekilde yerine getirmenin gayreti içindedir. Türk polisi, bağrından çıktığı bu milletin huzur ve güvenliğini 173 yıldır olduğu gibi her zaman sağlamak uğruna yeri geldiğinde gözünü kırpmadan canlarını tehlikeye atmakta, cesaretle ve fedakârca vazifesini yürütmektedir. Bu vesileyle Polis Teşkilatı mensuplarımızın bu anlamlı gününü kutluyor, aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet, hâlihazırda görevi başında bulunan teşkilat mensuplarımıza da sağlık, başarı ve mutluluklar diliyorum.” dedi.
 

Bakmadan Geçme