Başkan Zafer'den Şehitler Haftası Mesajı

Diriliş Hareketi Genel Başkanı Mehmet zafer Şehitler Haftası münasebetiyle bir mesaj yayımladı.

Diriliş Hareketi Genel Başkanı Mehmet zafer Şehitler Haftası münasebetiyle bir mesaj yayımladı.
Şehitlik mertebesinin  yüce Peygamberimiz Hz Muhammed Aleyhisselam’ın   “Eğer en yüksek makam olan Peygamberlik makamında olmasaydım, şehitlik makamının kazandırdığı bu büyük ayrıcalığı defalarca yaşamak isterdim.” diyerek yücelttiği ve teşvik ettiği, dünyada ulaşılabilecek en yüksek rütbe olduğunun altını çizen Başkan Zafer  “Aziz milletimizin ruhunda her zaman  var olan şehitlik arzusu kıyamete kadar bitmeyecek olan bir sevdadır. Peygamberlikten sonra gelen en yüce makamın sahipleri  olan aziz şehitlerimiz  bizlere bağımsız bir vatan, hür bir yaşam bırakmak için gözlerini kırpmadan şahadete yürüdüler.  Bizler ,bu ülkenin milli ve maneviyatı için can veren, kanlarını döken şehitlerimize ve gazilerimize duyduğumuz minneti bir namus  sayarız. 
Geçmişte de olduğu gibi söz konusu vatan ve din olunca hiçbir zaman tereddüt yaşamadık, dün de böyleydi, bu gün de böyle,yarın da böyle olacaktır.   Ölürsem şehidim, kalırsam gazi anlayışıyla, vatanı ve dini uğruna bir an bile tereddüde düşmeden gazâ eden kahraman ecdadımız, yüzyıllarca İslam’ın sancaktarlığını yapmıştır. Müstesna  bir iman ile; yardan, anadan ve serden geçerek sayısız destan yazmış olan bu Aziz Milletin evlatları olan bizler de, “Canı, cananı, bütün varımı alsın da Hüda, Etmesin tek vatanımdan beni dünyada cüda” beytinde vücut bulan şuurla değerlerimize sahip çıkıp, bu cennet vatan için çok çalışarak şehitlerimizin aziz hatıralarını yaşatmak ve geride bıraktıklarına candan öte sahip çıkmamız gerekiyor. 
Bu duygu ve düşüncelerle, Aziz Şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor, hayatta olan gazilerimize şükranlarımı sunuyorum “ dedi.

Bülten

Bakmadan Geçme